schaduwdoek extra lang 10x5 meter

2.266
excl. BTW
2.741,86
incl. BTW

Deze offerte aanvraag is geheel vrijblijvend.

Beschrijving

Dit extra lange schaduwdoek van 10 x 5 meter biedt volop mogelijkheden om een grote plek van schaduw te voorzien. Eigenlijk zijn dit twee schaduwdoeken waarbij je de mogelijkheid hebt de doeken op verschillende hoogtes te hangen. Hiervoor zijn twee extra staanders beschikbaar. De prijs van dit schaduwdoek 10 x 5 is inclusief de staanders waarbij wij ervan uitgaan dat het doek op een hoogte van 2,8 meter komt te hangen.

Meer informatie
Toestel specificaties
Productcode SD-r10x5
Downloads
Productblad en technische info

Meer informatie

Schaduwplek aanpassen aan zonnestand

Door een schaduwdoek op een bepaalde hoogte te hangen, kan de zon op sommige momenten van de dag toch nog voor hinderlijke stralen onder het doek zorgen. Met deze combinatie van 6 palen en 2 doeken kun je de schaduwplek afstemmen op de stand van de zon. Schaduwdoek wordt veel gebruikt boven een zandbak maar ook boven een zitplek of laag speeltoestel kun je prima een doek ophangen. Op deze manier zijn kinderen bij overmatig zonlicht of extreme warmte beschermd en kunnen ze toch lekker buitenspelen.

Schaduwdoek op maat kopen

Heb je wensen met betrekking tot een schaduwdoek op maat, neem dan contact met ons op. Wij zoeken graag een oplossing voor de plek waar jij schaduw nodig hebt. Voor het ophangen van het schaduwdoek gebruiken wij zwarte metalen staanders. Dit zijn dezelfde metalen palen  die we ook voor onze speeltoestellen gebruiken. Ook kun je een bestaande muur in combinatie met de staanders gebruiken. Het schaduwdoek is er in verschillende vormen en kleuren.

Onderhoud schaduwdoek

Het schaduwdoek is gemaakt van weerbestendig polyester en wasbaar in de wasmachine op een wasprogramma van 30 graden. Past het doek niet in de wasmachine, maak het dan schoon met een borstel en lauw water. In ieder geval raden we je aan om het doek op te ruimen in het najaar. Laat het schaduwdoek goed drogen voordat je het opvouwt en opruimt. Vochtig opgevouwen schaduwdoek kan namelijk schimmelvorming en weerplekken in de stof geven.

Foto's

Onderdelen en materialen

Onderdeel Materiaal
Staanders127mm gegalvaniseerd gepoedercoat staal met antiroest afwerking
PaalkappenAluminium
SchroevenRVS 6 kant schroeven en gepolijste torx bouten
Doek weerbestendig en op30 graden te wassen polyester.
Ogen en bevestigingRVS materiaal
TnT speeltoestellen | Cloud
TnT speeltoestellen | Cloud

De TnT 3D-ontwerper brengt speelwensen in kaart.

Schoolplein - Gemeente - Recreatie? Ontwerp zelf speeltoestellen voor de openbare ruimte.

TnT Speeltoestellen maakt gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.