Meer informatie

Schaduwplek aanpassen aan zonnestand

Door een schaduwdoek op een bepaalde hoogte te hangen, kan de zon op sommige momenten van de dag toch nog voor hinderlijke stralen onder het doek zorgen. Met deze combinatie van 6 palen en 2 doeken kun je de schaduwplek afstemmen op de stand van de zon. Schaduwdoek wordt veel gebruikt boven een zandbak maar ook boven een zitplek of laag speeltoestel kun je prima een doek ophangen. Op deze manier zijn kinderen bij overmatig zonlicht of extreme warmte beschermd en kunnen ze toch lekker buitenspelen.

Schaduwdoek op maat kopen

Heb je wensen met betrekking tot een schaduwdoek op maat, neem dan contact met ons op. Wij zoeken graag een oplossing voor de plek waar jij schaduw nodig hebt. Voor het ophangen van het schaduwdoek gebruiken wij zwarte metalen staanders. Dit zijn dezelfde metalen palen  die we ook voor onze speeltoestellen gebruiken. Ook kun je een bestaande muur in combinatie met de staanders gebruiken. Het schaduwdoek is er in verschillende vormen en kleuren.

Onderhoud schaduwdoek

Het schaduwdoek is gemaakt van weerbestendig polyester en wasbaar in de wasmachine op een wasprogramma van 30 graden. Past het doek niet in de wasmachine, maak het dan schoon met een borstel en lauw water. In ieder geval raden we je aan om het doek op te ruimen in het najaar. Laat het schaduwdoek goed drogen voordat je het opvouwt en opruimt. Vochtig opgevouwen schaduwdoek kan namelijk schimmelvorming en weerplekken in de stof geven.

Foto's

Gerelateerde producten

schaduwdoek - zonnescherm - stevig - robuust - tegen zon
1.232 excl. BTW
SD-r5x3
zonnedak - schaduwdoek - zandbak - stevig - robuust - hoge kwaliteit
1.518 excl. BTW
SD-v5x5
1.782 excl. BTW
SD-dubbel4x4
schaduwdoek - schaduwdoek driehoek - driehoek - stevig - robuust - hoge kwaliteit - zonnescherm
1.243 excl. BTW
SD-d4x4x5.7
Voeg dit product toe aan je offerte
Geheel vrijblijvende offerte
Gecertificeerd
10 jaar garantie
2.266
excl. BTW
2.741,86
incl. BTW

Deze offerte aanvraag is geheel vrijblijvend.