schaduwdoek - zonnescherm - stevig - robuust - tegen zon

schaduwdoek rechthoek 5x3 meter

1.232
excl. BTW
1.490,72
incl. BTW

Deze offerte aanvraag is geheel vrijblijvend.

Beschrijving

Het schaduwdoek rechthoek 5 x 3 meter is een mooie afmeting voor het maken van schaduw boven een zandbak of zitplek. De prijs van dit schaduwdoek is inclusief de metalen staanders waarbij wij er vanuit zijn gegaan dat het doek op 2,8 meter hoogte komt te hangen.

Meer informatie
Toestel specificaties
Productcode SD-r5x3
Downloads
Productblad en technische info

Meer informatie

Schaduwdoek op maat kopen

Of je nu kiest voor een driehoek, vierkant of rechthoek, voor iedere plek is een schaduwdoek op maat te maken. Vraag ons daarom naar de mogelijkheden voor een passende oplossing voor jouw situatie. De schaduwdoeken zijn er in verschillende kleuren en ook de hoogte kunnen we aanpassen aan jouw wensen. We gebruiken hiervoor metalen staanders die in verschillende lengtes te verkrijgen zijn. Zo kunnen de kinderen, als de zon fel schijnt en het erg warm is buiten, toch lekker van de zandbak of een ander speeltoestel genieten. Bovendien is een schaduwdoek boven een picknicktafel of andere zitplek ook erg fijn.

Schaduwdoek onderhouden

Het weerbestendige schaduwdoek kun je de hele zomerperiode buiten laten hangen. Het kan prima tegen de Nederlandse weersomstandigheden, dus ook tegen een regenbuitje. Echter adviseren wij wel het doek in het najaar op te ruimen. Het schaduwdoek is op 30 graden te wassen in de wasmachine maar ook met een borstel en emmer lauw water te reinigen. Laat het schaduwdoek goed drogen alvorens het op te vouwen en op te ruimen. Vochtig schaduwdoek kan schimmel- en weerplekken krijgen.

Foto's

Onderdelen en materialen

Onderdeel Materiaal
Staanders127mm gegalvaniseerd gepoedercoat staal met antiroest afwerking
PaalkappenAluminium
SchroevenRVS 6 kant schroeven en gepolijste torx bouten
Doek weerbestendig en op30 graden te wassen polyester.
Ogen en bevestigingRVS materiaal
TnT speeltoestellen | Cloud
TnT speeltoestellen | Cloud

De TnT 3D-ontwerper brengt speelwensen in kaart.

Schoolplein - Gemeente - Recreatie? Ontwerp zelf speeltoestellen voor de openbare ruimte.

TnT Speeltoestellen maakt gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.