Offerte

Je hebt nog geen producten aan de offerte aanvraag toegevoegd.

Op de productpagina's kun je deze toevoegen aan je offerte.

Deze offerte aanvraag is geheel vrijblijvend.

Productfilters
Categorieën
Metaal en kunststof (64)
Robuust metaal en RVS (23)
Kleurrijk en duurzaam (27)
Balanceren (15)
Draaitoestellen (8)
Duikelrekken (5)
Glijbanen (27)
Klimtoestellen (25)
Muziekinstrumenten (8)
Pleinplakkers (24)
Pleinspelen (9)
Pleinversieringen (9)
Verkeerspleinen (6)
Specials (16)
Speelhuisjes (9)
Straatmeubilair (14)
Banken (8)
Prullenbakken (6)
Veerbeesten (30)
Wiptoestellen (6)
Zandbakken (10)
Kabelbaan (1)
Mindervalidentoestellen (14)
Schommels (16)
Schommels compleet (11)
Schommelzittingen (5)
Speelpanelen (16)
Prijs
Leeftijdscategorie
0 tot 3 jaar (168)
4 tot 8 jaar (245)
8 tot 12 jaar (166)
12+ (86)
Maximale valhoogte
Toon alles
30cm (30)
60cm (82)
90cm (97)
120cm (138)
150cm (204)
180cm (213)
210cm (236)
240cm (253)
Minimale valhoogte
Toon alles
30cm (253)
90cm (171)
60cm (223)
120cm (156)
150cm (115)
180cm (49)
210cm (40)
240cm (17)
Geschikt voor mindervaliden?
Ja (32)
Bevat een glijbaan?
Ja (108)
Nee (197)
Ontwerpadvies & Subsidies | TnT Speeltoestellen

Betaalbare professionele speeltoestellen

TnT Speeltoestellen biedt een ruim assortiment professionele speeltoestellen, sporttoestellen en straatmeubilair aan. Op zoek naar een schommel voor op de camping, een uitgebreid klimtoestel voor op het schoolplein, een outdoor fitnesstoestel of een zitbank als aanvulling op het sportveld? Wij bieden een betaalbaar assortiment professionele en gecertificeerde speeltoestellen, geschikt voor de openbare ruimte. Uiteraard helpen wij je graag bij het uitzoeken van het juiste speeltoestel. Wij besteden grote aandacht aan de veiligheidseisen van onze speeltoestellen.

Professionele speeltoestellen op maat

De kracht van TnT Speeltoestellen is het ontwikkelen van gecertificeerde speeltoestellen op maat. Naast het standaard assortiment ontwerpen wij betaalbare speeltoestellen die volledig naar wens worden gemaakt. Dit betekent dat je een speeltoestel kunt bestellen met de speelfuncties en in de kleuren die jij graag wilt. En als je een beetje creatief bent (en dat zit in ieder mens) ontwerp je een speeltoestel op maat helemaal zelf in de TnT 3D-ontwerper. In dit online programma kun je bestaande speeltoestellen aanpassen maar ook compleet nieuwe speeltoestellen ontwerpen. Je bepaalt zelf de hoogtes van de platformen, afhankelijk van de spelende doelgroep. Je voegt speelelementen toe zoals een glijbaan, klimmogelijkheden, een kruiptunnel of hangelementen en kiest voor verschillende opgangen naar de platformen. En ook de kleuren van de verschillende speelelementen bepaal je zelf. Op deze manier bieden wij je 1001 mogelijkheden om zelf een speeltoestel op maat te ontwerpen, die compleet aansluit op je wensen, eisen en je budget. En over de veiligheid hoef je je geen zorgen te maken, jouw ontwerp wordt door ons gecontroleerd en voorzien van de nodige keuringen voor een professioneel speeltoestel dat geschikt is voor plaatsing in de openbare ruimte. Dus ga aan de slag en ontwerp een speeltoestel voor het schoolplein, de speeltuin in de wijk of voor op de camping.

 

Balanceren

Balanceren

De betaalbare balanceertoestellen van TnT speeltoestellen.
Draaitoestellen

Draaitoestellen

Voor kinderen zijn draaitoestellen altijd een uitdaging. In hun eentje, of lekker met z’n allen. We hebben kleine en grote draaitoestellen voor verschillende leeftijden. Al onze draaitoestellen voldoen aan alle veiligheidseisen en worden geleverd tegen zeer scherpe prijzen.
Duikelrekken

Duikelrekken

TnT Speeltoestellen heeft zeer robuuste, onderhoudsvrije duikelrekken voor een eerlijke prijs. De metalen duikelstangen kunnen op iedere gewenste hoogte worden gemonteerd en het aantal kan eindeloos worden uitgebreid, ook op verschillende hoogtes.
Glijbanen

Glijbanen

Glijbanen van TnT Speeltoestellen zijn duurzaam, onderhoudsvrij en voldoen aan alle veiligheidseisen (EN1176). Wij leveren glijbanen in kunststof, metaal of een combinatie hiervan, en dit tegen zeer aantrekkelijke prijzen.
Kabelbaan

Kabelbaan

In een grote speeltuin is een kabelbaan onmisbaar. Het is één van de populairste speeltoestellen onder kinderen.
Klimtoestellen

Klimtoestellen

Op de zeer uitdagende klimtoestellen van TnT Speeltoestellen is alles mogelijk. De klimrekken en klimtoestellen zijn geschikt voor diverse leeftijden, voor de allerkleinsten tot aan de oudere kinderen. Al onze klimtoestellen zijn onderhoudsvrij en bestendig tegen vandalisme. Wij leveren en monteren tegen zeer scherpe prijzen!
Mindervalidentoestellen

Mindervalidentoestellen

Speeltoestellen geschikt voor mindervaliden.
Muziekinstrumenten

Muziekinstrumenten

De muziekinstrumenten van TnT Speeltoestellen zijn speciaal ontwikkeld voor de buitenruimte. Ze zijn robuust en gemaakt van duurzame materialen.
Schommels

Schommels

Onze schommelframes hebben een strak design en kunnen worden gekoppeld zodat meerdere en verschillende schommels kunnen worden opgehangen. Een schommelframe van TnT Speeltoestellen is onderhoudsvrij, bestendig tegen vandalisme en voldoet aan alle veiligheidseisen. Wij leveren en monteren schommels tegen zeer voordelige prijzen.
Specials

Specials

Specials zijn speeltoestellen die in samenwerking met de klant zijn ontworpen.
Speelhuisjes

Speelhuisjes

De speelhuisjes van TnT Speeltoestellen zijn onderhoudsvrij, duurzaam en voorzien van alle benodigde veiligheidskeurmerken. De speelhuisjes zijn te verkrijgen met verschillende spelaanleidingen.
Speelpanelen

Speelpanelen

Ontdek onze leuke educatieve speelpanelen. Speelplezier voor alle leeftijden en zeer geschikt voor mindervaliden.
Straatmeubilair

Straatmeubilair

TnT Speeltoestellen levert robuust straatmeubulair voor de openbare ruimte. Het betaalbare straatmeubulair bestaat uit losse zitbanken, picknicktafels en afvalbakken in allerlei vormen en kleuren. Alle straatmeubilair is onderhoudsvrij, bestand tegen vandalisme en praktisch in gebruik.
Veerbeesten

Veerbeesten

TnT Speeltoestellen biedt een ruim assortiment aan veerbeesten in allerlei verschillende modellen. Veerbeesten of wipkip zijn zeer geschikt voor de allerkleinste kinderen. Onze onderhoudsvrije veerbeesten zijn speels en robuust tegelijk. De vrolijke designs zijn uitgevoerd in metaal met kunststof. Deze veerbeesten zijn aantrekkelijk geprijsd.
Wiptoestellen

Wiptoestellen

Onze onderhoudsvrije wipwappen zijn speels en robuust tegelijk. Wij bieden wipwappen voor 2 kinderen, maar ook voor meerdere kinderen. Ze worden verankerd op een stevige, betonnen voet en zijn bestendig tegen vandalisme.
Zandbakken

Zandbakken

Alle kinderen vinden het leuk om met zand te spelen. Het assortiment van TnT Speeltoestellen biedt verschillende zandbakken, maar ook een aantal zandspellen.

Veiligheidseisen speeltoestellen EN-1176

Ieder professioneel speeltoestel dat TnT Speeltoestellen verlaat, is gekeurd en gecertificeerd voldoet aan de laatste versie van de EN-1176 speeltoestellen norm. In deze Europese norm zijn veiligheidseisen opgenomen voor speeltoestellen die bijvoorbeeld op een schoolplein, in een speeltuin of op een camping zijn geplaatst. Deze speelplekken vallen onder de openbare ruimte ofwel de publieke ruimte die voor iedereen toegankelijk is en waar een groot deel van ons leven zich afspeelt. De EN-1176 norm geeft een beoordeling of een speeltoestel veilig genoeg is om op een speelplek te mogen staan. Voldoet een speeltoestel aan deze norm dan betekent dit dat kinderen in een veilige omgeving kunnen spelen. En dat is toch een hele geruststelling.

Gespecialiseerd in montage speelplekken

Het monteren van speelplekken, zo zijn wij als TnT Speeltoestellen begonnen. Wij zijn dus nog niet klaar na het leveren van het speeltoestel maar wij verzorgen ook graag de montage op de juiste plek. Heeft een groot speeltoestel een hoogte waarbij valdemping nodig is, dan verzorgen wij deze uiteraard ook graag.

 

Sporttoestellen voor de openbare ruimte

Sporten wordt de laatste jaren gelukkig als een normaal onderdeel van de vrijetijdsbesteding gezien. En als het weer het toelaat valt de keuze steeds vaker op het buiten sporten. Want wat is er fijner dan bewegen in de frisse buitenlucht. Op deze trend wordt in de openbare ruimte ingespeeld door sporttoestellen buiten te plaatsen. Bij TnT Speeltoestellen vind je een ruim assortiment sporttoestellen voor onder andere outdoor fitness, calisthenics, voetbal en tafeltennis.

Sporttoestellen

Wij gebruiken de door jou ingevulde gegevens enkel om je vraag te beantwoorden.

TnT speeltoestellen | Cloud
TnT speeltoestellen | Cloud

De TnT 3D-ontwerper brengt speelwensen in kaart.

Schoolplein - Gemeente - Recreatie? Ontwerp zelf speeltoestellen voor de openbare ruimte.

TnT Speeltoestellen maakt gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.