Speeltoestel ontwerpen | TnT speeltoestellen

Betaalbare professionele speeltoestellen

TnT Speeltoestellen biedt een ruim assortiment professionele speeltoestellen, sporttoestellen en straatmeubilair aan. Op zoek naar een schommel voor op de camping, een uitgebreid klimtoestel voor op het schoolplein, een outdoor fitnesstoestel of een zitbank als aanvulling op het sportveld? Wij bieden een betaalbaar assortiment professionele en gecertificeerde speeltoestellen, geschikt voor de openbare ruimte. Uiteraard helpen wij je graag bij het uitzoeken van het juiste speeltoestel. Wij besteden grote aandacht aan de veiligheidseisen van onze speeltoestellen.

TnT Speeltoestellen | Robuust metaal en RVS | Metalen speeltoestellen | Tamboerijn Zevenaar
Robuust metaal en RVS
Speeltoestellen compleet vervaardigd uit metaal. Dat is het kenmerk van de serie robuust metaal en RVS. Onverwoestbare speelelementen worden gecombineerd met onderhoudsvriendelijke RVS glijbanen. Zowel het ontwerp als de kleuren van elk speeltoestel zijn gratis aan te passen in de TnT 3D-ontwerper.
Bekijk de 24 producten
TnT Speeltoestellen | Metaal en Kunststof | Dikkenberg Restaurant
Metaal en kunststof
In de serie metaal en kunststof vind je betaalbare speeltoestellen waarbij robuuste frames zijn gecombineerd met kunststof opgangen en glijbanen. Je kunt in deze serie je eigen speeltoestel ontwerpen met de TnT 3D-ontwerper en zelf de kleurstelling van het speeltoestel bepalen.
Bekijk de 81 producten
TnT Speeltoestellen | Kleurrijk en duurzaam | Hummelheukske
Kleurrijk en duurzaam
De speeltoestellen uit de serie kleurrijk en duurzaam vallen op door de aantrekkelijke kleurstellingen en de veelheid aan speel- en leerelementen. Het onderhoudsvrije materiaal PE-Polytheen zorgt voor jaren speelplezier!
Bekijk de 27 producten

Professionele speeltoestellen op maat

De kracht van TnT Speeltoestellen is het ontwikkelen van gecertificeerde speeltoestellen op maat. Naast het standaard assortiment ontwerpen wij betaalbare speeltoestellen die volledig naar wens worden gemaakt. Dit betekent dat je een speeltoestel kunt bestellen met de speelfuncties en in de kleuren die jij graag wilt. En als je een beetje creatief bent (en dat zit in ieder mens) ontwerp je een speeltoestel op maat helemaal zelf in de TnT 3D-ontwerper. In dit online programma kun je bestaande speeltoestellen aanpassen maar ook compleet nieuwe speeltoestellen ontwerpen. Je bepaalt zelf de hoogtes van de platformen, afhankelijk van de spelende doelgroep. Je voegt speelelementen toe zoals een glijbaan, klimmogelijkheden, een kruiptunnel of hangelementen en kiest voor verschillende opgangen naar de platformen. En ook de kleuren van de verschillende speelelementen bepaal je zelf. Op deze manier bieden wij je 1001 mogelijkheden om zelf een speeltoestel op maat te ontwerpen, die compleet aansluit op je wensen, eisen en je budget. En over de veiligheid hoef je je geen zorgen te maken, jouw ontwerp wordt door ons gecontroleerd en voorzien van de nodige keuringen voor een professioneel speeltoestel dat geschikt is voor plaatsing in de openbare ruimte. Dus ga aan de slag en ontwerp een speeltoestel voor het schoolplein, de speeltuin in de wijk of voor op de camping.

Veiligheidseisen speeltoestellen EN-1176

Ieder professioneel speeltoestel dat TnT Speeltoestellen verlaat, is gekeurd en gecertificeerd voldoet aan de laatste versie van de EN-1176 speeltoestellen norm. In deze Europese norm zijn veiligheidseisen opgenomen voor speeltoestellen die bijvoorbeeld op een schoolplein, in een speeltuin of op een camping zijn geplaatst. Deze speelplekken vallen onder de openbare ruimte ofwel de publieke ruimte die voor iedereen toegankelijk is en waar een groot deel van ons leven zich afspeelt. De EN-1176 norm geeft een beoordeling of een speeltoestel veilig genoeg is om op een speelplek te mogen staan. Voldoet een speeltoestel aan deze norm dan betekent dit dat kinderen in een veilige omgeving kunnen spelen. En dat is toch een hele geruststelling.

Gespecialiseerd in montage speelplekken

Het monteren van speelplekken, zo zijn wij als TnT Speeltoestellen begonnen. Wij zijn dus nog niet klaar na het leveren van het speeltoestel maar wij verzorgen ook graag de montage op de juiste plek. Heeft een groot speeltoestel een hoogte waarbij valdemping nodig is, dan verzorgen wij deze uiteraard ook graag.

Sporttoestellen voor de openbare ruimte

Sporten wordt de laatste jaren gelukkig als een normaal onderdeel van de vrijetijdsbesteding gezien. En als het weer het toelaat valt de keuze steeds vaker op het buiten sporten. Want wat is er fijner dan bewegen in de frisse buitenlucht. Op deze trend wordt in de openbare ruimte ingespeeld door sporttoestellen buiten te plaatsen. Bij TnT Speeltoestellen vind je een ruim assortiment sporttoestellen voor onder andere outdoor fitness, calisthenics, voetbal en tafeltennis.

    Wij gebruiken de door jou ingevulde gegevens enkel om je vraag te beantwoorden.
    TnT speeltoestellen | Cloud
    TnT speeltoestellen | Cloud

    TnT Speeltoestellen maakt gebruik van cookies

    Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.