Muziek Speeltoestel

Outdoor muziekinstrumenten

Het maakt niet uit of je wel of geen muziekinstrument bespeelt, wel of geen muziekles hebt of wel of niet muzikaal bent. Met de outdoor muziekinstrumenten voor in de openbare ruimte mag je je eigen muziek maken. Want samen geluiden ontdekken en muziek maken is leuk en prikkelt de ontwikkeling op een geheel eigen manier.

Muziekinstrumenten voor buiten

Muziek is voor alle leeftijden en de muziekinstrumenten voor buiten zijn dan ook geschikt voor jong en oud. Bovendien zijn ze zeer toegankelijk voor mensen met een beperking waardoor ze uitstekend passen bij zorginstellingen en speciaal onderwijs. Het bespelen van de muziekinstrumenten is heel eenvoudig hetgeen leidt tot intuïtieve en spontane muzikale experimenten. Bekijk meer speelmogelijkheden voor mensen met een handicap.

Muziek-speeltoestel

Met de muziekinstrumenten van TnT Speeltoestellen maak je een bijzondere speelplek in de buitenruimte. Muziek is emotie, prikkelt de zintuigen en verbindt mensen met elkaar. Muziekinstrumenten voor buiten zijn gemaakt om de ontwikkeling en creativiteit van kinderen te ontwikkelen. Met de muziek-speeltoestellen leren kinderen spelenderwijs muziek maken.  De outdoor muziekinstrumenten stellen kinderen in staat om spontaan te spelen met geluid. Ze zijn dan ook een leuke toevoeging als speeltoestel op een speelplek zoals op een schoolplein, speelplein bij de kleuterschool of kinderdagverblijf. Je vindt bij ons voor iedere buitenlocatie het juiste muziekinstrument!

Muziekinstrumenten voor buiten kopen?

De muziekinstrumenten van TnT Speeltoestellen zijn speciaal ontwikkeld voor de buitenruimte. Ze zijn robuust en vervaardigd van duurzame materialen voor permanente installatie in de buitenlucht. Naast levering van de outdoor muziekinstrumenten zorgen wij ook graag voor de installatie op de juiste plek.