TnT Speeltoestellen maakt gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.
Render scene 1 – Bankje M-905 [Rood]

 Straatmeubilair, zitbanken en afvalbakken voor de openbare ruimte

Bij TnT Speeltoestellen vind je, naast professionele speeltoestellen, ook een ruime keuze in straatmeubilair dat geschikt is voor plaatsing in de openbare ruimte. Het assortiment is erop gericht fijne zitplaatsen te creëren voor iedereen die een plekje zoekt om even uit te rusten of van de omgeving te genieten. De kleurrijke buitenbankjes en buitentafels passen heel goed op het schoolplein, speelplaats in de wijk en zijn ook geschikt voor de recreatieve sector. Overal waar kinderen fijn aan het spelen zijn, is het voor ouders en opa’s en oma’s prettig als er in de buurt een plekje is waar ze rustig kunnen zitten en een oogje in het zeil houden. En ook kinderen vinden het fijn om af en toe eens uit te rusten of lekker met elkaar te chillen op een bankje.

Wat is straatmeubilair

Onder straatmeubilair verstaan we producten die in de openbare ruimte voor algemene voorzieningen zorgen. Dit kunnen zitbanken en picknicktafels zijn maar ook prullenbakken en straatverlichting bijvoorbeeld. Straatmeubilair is onmisbaar in de openbare ruimte en is bedoeld als service aan de gebruiker van de publieke ruimte of om het gebruik van de openbare ruimte te beinvloeden. Maar straatmeubilair dient ook ter verfraaiing, want de laatste jaren is er veel aandacht besteed aan vormgeving en duurzaamheid en dit zien we heel goed in de openbare ruimte terug.

Kies zelf een kleur voor je straatmeubilair

Straatmeubilair heeft in de openbare ruimte nogal wat te doorstaan. Dat betekent dat zitbanken en prullenbanken tegen een stootje moeten kunnen en bestand tegen vandalisme. Daarnaast hebben weersinvloeden ook impact op het materiaal, gebruik van duurzame materialen is daarom een must. TnT Speeltoestellen gebruikt voor haar straatmeubilair hoogwaardig gegalvaniseerd staal met antiroest afwerking dat in kleur gepoedercoat wordt. En het mooie van dit robuuste straatmeubilair is dat het in vele kleuren leverbaar is. Je kunt je zitbank of picknicktafel dus in de kleur van je huisstijl of je gebouw laten maken. Of combineer zitbanken met verschillende kleuren op een schoolplein voor een kleurrijk geheel. Bekijk hiervoor ook eens het project van de Eben Haezer school in Opheusden.

Prullenbakken

Naast voldoende zitbanken zijn prullenbakken ook onmisbaar in de openbare ruimte. En hoe stimuleer je bijvoorbeeld kinderen om een schoolplein schoon te houden en hun afval weg te gooien? Door afvalbakken neer te zetten met een uitnodigende vormgeving, die snel in het oog springen en een aanwinst voor het schoolplein zijn. Want niets is fijner dan spelen in een schone en opgeruimde omgeving? TnT Speeltoestellen heeft prullenbakken die geschikt zijn voor de openbare ruimte waarbij de afvalbak Kikker, het Lieveheersbeestje en prullenbak Maja de Bij uitstekende keuzes zijn voor op het schoolplein of andere buitenspeelplek. Alle robuuste prullenbakken worden gemaakt van thermisch verzinkt staal, dit maakt ze weerbestendig en vandalismeproof.

Betaalbaar straatmeubilair kopen

Op zoek naar een kleurrijke zitbank of een Maja de Bij afvalbak voor op het schoolplein? TnT Speeltoestellen levert buitenbanken, buitentafels en prullenbakken voor een betaalbare prijs. Alle straatmeubilair is geschikt voor de openbare ruimte, onderhoudsvrij en bestand tegen vandalisme.

TnT speeltoestellen | Cloud
TnT speeltoestellen | Cloud