TnT Speeltoestellen maakt gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.
Render scene 1 – Bankje M-905 [Rood]

Betaalbaar straatmeubilair

Als kinderen fijn aan het spelen zijn, is het voor ouders, opa’s en oma’s prettig als er in de buurt een plekje is waar ze rustig kunnen zitten. TnT Speeltoestellen heeft hiervoor verschillende buitenbanken en buitentafels voor een betaalbare prijs.

Mooi én vandalismebestendig

Zoek je een gezellige bank en/of tafel voor in je tuin of ben je juist op zoek naar een onderhoudsvrije bank voor de openbare ruimte? TnT heeft mooi afgewerkte banken en tafels die er niet alleen goed uitzien, maar ook prettig zitten en bestand zijn tegen vandalisme. Ideaal voor thuis, maar ook voor openbare speelplekken.

Meer informatie over ons straatmeubilair? Neem vrijblijvend contact op met TnT Speeltoestellen.

Onderhoudsvrij

TnT Speeltoestellen levert robuust straatmeubulair voor de openbare ruimte. Het betaalbare rvs straatmeubulair is onderhoudsvrij, bestand tegen vandalisme en het zit ook prettig.

Prullenbakken

Spelen in een schone en opgeruimde omgeving? TnT Speeltoestellen heeft prullenbakken die geschikt zijn voor de openbare ruimte. Het afval kan direct in de afvalbakken gedeponeerd worden waardoor de speelplaats schoon blijft. Deze robuuste rvs prullenbakken zijn verkrijgbaar in diverse uitvoering en en afmetingen waardoor er altijd wel een passend is bij de speelplaats. Daarnaast zijn deze prullenbakken weerbestendig en vandalismeproof.

TnT speeltoestellen | Cloud
TnT speeltoestellen | Cloud