Sport toestel kopen | TnT speeltoestellen

Robuust stalen voetbaldoel

Omdat je overal kunt voetballen is de aanschaf van (verplaatsbare) metalen voetbaldoelen een goede investering. Waar je een metalen voetbalgoal ook neerzet in de openbare ruimte: schoolplein, grasveld of een sportveld op de camping, als er twee goals staan, is er altijd aanleiding tot een potje voetbal of ander balspel. Ook straatvoetbal en pannavoetbal hebben de laatste jaren flink aan populariteit gewonnen. Met een pannakooi of voetbalkooi daag je kinderen uit hun behendigheid en skills te ontwikkelen. Ook TnT Speeltoestellen vindt voetballen leuk en laat kinderen daarom graag in beweging komen met haar aanbod robuuste stalen voetbaldoelen en voetbalkooien.

Productfilters

Toont alle 15 resultaten

Categorieën
Prijs
Leeftijdscategorie
0 tot 3 jaar (2)
4 tot 8 jaar (14)
8 tot 12 jaar (14)
12+ (14)
Maximale valhoogte
Toon alles
30cm (7)
60cm (7)
90cm (7)
120cm (7)
150cm (7)
180cm (7)
210cm (7)
240cm (7)
Minimale valhoogte
Toon alles
30cm (7)
90cm
60cm
120cm
150cm
180cm
210cm
240cm
Geschikt voor mindervaliden?
Ja (1)
Bevat een glijbaan?
Ja
Nee (15)

Toont alle 15 resultaten

Filter producten

Voetbal is voor iedereen

Voetbal is de populairste sport in Nederland en wordt allang niet meer door alleen jongens beoefend. Sterker nog, het aantal meisjes dat voetbalt, is de afgelopen jaren flink toegenomen en daar hebben de geweldige resultaten van de Oranjedames zeker mee te maken. Maar dat is natuurlijk niet het belangrijkste want voetbal is leuk om te doen en hartstikke gezond.

Waarom is voetbal zo populair?

Voetbal is een simpele sport, er is niet meer nodig dan wat vrienden, een bal en ruimte om te spelen en bij voorkeur twee stevige metalen voetbalgoals. Je kunt daarom overal voetballen, op grasveldjes, op het schoolplein, op de camping of op straat. Bovendien is voetbal een teamsport en bevordert de sociale ontwikkeling van kinderen. Vind je het leuk om een balletje te trappen, dan doe je gewoon mee.

Wat is pannavoetbal?

Een panna is een Surinaams woord voor poortje. Panna is een voetbalterm waarbij je de bal door de benen (het poortje) van je tegenstander heen speelt. Als dit is gelukt, moet je de bal in bezit zien te houden en proberen te scoren in het voetbaldoel. Pannavoetbal is een vorm van straatvoetbal dat wordt gespeeld in een pannakooi. De pannakooi is een klein veld met 2 voetbalgoals en omheind met hekwerk. Een besloten voetbalgelegenheid waar bij voorkeur 2 tegen 2 spelers, door middel van behendige voetbaltrucs proberen de tegenstander af te troeven. Techniek en skills zijn bij deze sport erg belangrijk. Het gaat minder om scoren maar meer om de trucjes die de spelers zich eigen hebben gemaakt. De populariteit komt met name door de snelheid en het spektakel van het spel. Een groot verschil met het gewone voetbal is dat er geen regels zijn en de bal niet uit kan gaan of achter kan raken. Pannavoetbal is erg geschikt om de technische vaardigheden van het voetbal te leren. De behendigheid en techniek in kleine ruimtes worden optimaal getraind. Daarom zie je bij voetbalverenigingen ook steeds vaker een pannakooi.

Metalen voetbalgoal of pannakooi kopen

Alle voetbaldoelen en verschillende pannakooi-velden die je bij TnT Speeltoestellen kunt kopen, zijn gemaakt van robuust staal met een poedercoating in kleur. Wil je graag je eigen kleur voetbalgoal of pannakooi bepalen, vraag ons dan naar de mogelijkheden.

TnT speeltoestellen | Cloud
TnT speeltoestellen | Cloud

De TnT 3D-ontwerper brengt speelwensen in kaart.

Schoolplein - Gemeente - Recreatie? Ontwerp zelf speeltoestellen voor de openbare ruimte.

TnT Speeltoestellen maakt gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.