Sport toestellen kopen | TnT speeltoestellen

Outdoor fitnesstoestellen: bewegen in buitenlucht maakt blij

Wist je dat bewegen in de buitenlucht voor een beter humeur zorgt dan sporten binnen? De natuur helpt je namelijk beter ontspannen en dat vermindert stress. Bovendien is uit onderzoek gebleken dat je met buiten sporten je creativiteit en probleemoplossend vermogen stimuleert. Door te bewegen in een groene omgeving voel je je vitaler en krijgt je zelfvertrouwen een boost. En of je nu gaat fitnessen op fitnesstoestellen, gebruik maakt van de calisthenics of samen gaat bootcampen, buiten sporten heeft vele voordelen, dus wacht niet langer en ga lekker naar buiten.

Productfilters

Resultaat 1–20 van de 26 resultaten wordt getoond

Categorieën
Prijs
Leeftijdscategorie
0 tot 3 jaar
4 tot 8 jaar
8 tot 12 jaar (24)
12+ (26)
Maximale valhoogte
Toon alles
30cm (26)
60cm (26)
90cm (26)
120cm (26)
150cm (26)
180cm (26)
210cm (26)
240cm (26)
Minimale valhoogte
Toon alles
30cm (26)
90cm
60cm
120cm
150cm
180cm
210cm
240cm
Geschikt voor mindervaliden?
Ja (1)
Bevat een glijbaan?
Ja
Nee (26)

Resultaat 1–20 van de 26 resultaten wordt getoond

Filter producten

Fitnesstoestellen voor buiten

Sporten en buitenlucht, het zijn twee dingen die tegenwoordig goed gecombineerd kunnen worden. Door de groeiende problemen in de maatschappij van mensen met overgewicht en obesitas, wordt er naar oplossingen gezocht om iedereen meer in beweging te laten komen. Een rondje hardlopen is al een goed begin maar met outdoor fitnesstoestellen kun je buiten alle spiergroepen trainen en een complete work-out uitvoeren. Door de opkomst van beweegtuinen met fitness apparaten voor buiten wordt je op een laagdrempelige manier de mogelijkheid geboden om in de gezonde buitenlucht te sporten en te trainen. En 30 minuten per dag matig intensieve beweging is al voldoende.

Outdoor fitnesstoestellen voor jong en oud

Wat is er nu fijner dan buiten te sporten en te fitnessen. Door outdoor fitnesstoestellen buiten in het park, op het schoolplein of in het sportpark te plaatsen, wordt beweging gestimuleerd. Bij TnT Speeltoestellen vind je alle fitnesstoestellen die je ook in de sportschool tegenkomt, maar dan voor in de openbare ruimte. Of je je conditie nu wilt verhogen op de crosstrainer of hometrainer, je benen sterker wilt maken op de legpress, aan een smallere taille werken met de tailletwister of eens lekker een potje wilt roeien op de roeimachine, je vindt bij ons een compleet aanbod buiten fitnesstoestellen waarbij alle spiergroepen aan bod komen. Een mooi voorbeeld hiervan is het project aan het Magnoliaplein in Goor, waar een hangplein is omgetoverd tot een beweegplein met fitnesstoestellen voor jong en oud.

Fitnessapparaten voor buiten kopen

Bij TnT Speeltoestellen vind je veilige buiten fitness apparaten tegen een scherpe prijs. De sporttoestellen zijn gemaakt van robuust staal en dat maakt ze vandalisme-proof. Bij ieder fitnesstoestel is tegen meerprijs een instructiebord mee te bestellen. Op dit bord vind je aanwijzingen voor het uitvoeren van verschillende oefeningen op het betreffende toestel.

TnT speeltoestellen | Cloud
TnT speeltoestellen | Cloud

TnT Speeltoestellen maakt gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.