Sport toestellen kopen | TnT speeltoestellen

Sporttoestellen voor buiten

Dagelijks bewegen is belangrijk voor de gezondheid. Er wordt dan ook aanbevolen om elke dag minimaal 30 minuten gematigd intensief te bewegen. En dat wordt steeds meer in de frisse buitenlucht gedaan. Buiten sporten en fitnessen is gezond. En met wat aanvulling van outdoor sport toestellen voor in het park, op een speelplein of schoolplein wordt de trigger om te gaan bewegen nog groter. Bij TnT Speeltoestellen vind je een groot assortiment buiten sporttoestellen geschikt voor alle leeftijden en niveaus. Dus jong en oud, kom in beweging!

Verschuiving fitness van binnen naar buiten

Steeds meer sporters kiezen ervoor om buiten te gaan sporten in plaats van in de sportschool. Dit betekent er voldoende mogelijkheid geboden moet worden aan sporters  om – naast het rondje rennen – ook meer oefeningen te kunnen doen. Gemeentes en andere instanties zien een groeiende behoefte aan buitenfitnessapparatuur en sporttoestellen en treffen hiervoor voorzieningen in de openbare ruimte. Het gevolg is dat je steeds vaker speciale fitnessparcoursen en beweegplekken ziet ontstaan voor een gezonde work-out in de buitenlucht.

Samen sporten in de buitenlucht

Actief bewegen in de buitenlucht is voor veel mensen een goede vorm van inspanning en ontspanning. Maar één van de belangrijkste eigenschappen om te gaan sporten is motivatie. En samen sporten heeft zoveel voordelen. Het is een goede stok achter de deur want afzeggen als een ander op je rekent, doe je niet zo snel. En als je met twee of meer bent, haal je het beste in elkaar naar boven door elkaar te motiveren en inspireren. Bovendien is samen sporten ook een stuk gezelliger dan alleen. Door sporttoestellen in de openbare ruimte te plaatsen, wordt de drempel om te gaan sporten lager, het is een kosteloze, sociale en verantwoorde manier om samen fit te blijven.

Beweegtuinen: outdoor fitness voor jong en oud

Naast voldoende beweging zijn dus ook de sociale aspecten van sporten belangrijk. En dit geldt voor alle leeftijdsgroepen. Daarom is het zo fijn dat er tegenwoordig steeds meer initiatieven zijn om samen te gaan sporten. Dit geldt niet alleen voor de jeugd maar gelukkig ook voor ouderen. Door bewegingsprogramma’s te ontwikkelen waarin mensen op oudere leeftijd nog lekker kunnen sporten en bewegen in de buitenlucht, geef je deze doelgroep de kans langer gezond te blijven en leeftijdsgenoten in de buurt te ontmoeten. In een zogeheten beweegtuin wordt ouderen een outdoor fitness programma aangeboden vaak onder deskundige begeleiding, voor elk niveau en met voldoende variatie. Deze beweegtuinen zie je regelmatig in de buurt van zorgcentra, verzorgingshuizen, verpleeghuizen en dagopvang bijvoorbeeld. Je vindt er verschillende outdoor fitness apparaten om de oudere doelgroep te stimuleren meer te bewegen in de buitenlucht.

Een compleet aanbod sporttoestellen

TnT Speeltoestellen levert een compleet aanbod sporttoestellen voor de openbare ruimte. Wij hebben de sporttoestellen ingedeeld in verschillende categorieën. Of je nu op zoek bent naar een bootcampparcours, of een keuze maakt uit het assortiment calisthenics toestellen of outdoor fitnesstoestellen, bij ons vind je robuuste en veilige sport toestellen tegen een scherpe prijs. Meer in voor een een potje voetbal of andere balsport? Kijk dan eens naar de verschillende pannakooi-velden en tafeltennistafels.

Professionele speeltoestellen

Naast sporttoestellen vind je bij TnT Speeltoestellen ook gecertificeerde speeltoestellen voor buiten in de openbare ruimte. Dus zoek je een gekeurd speeltoestel voor op het schoolplein of camping of voor in de speeltuin in de wijk, bekijk de mogelijkheden op onze website of vraag ons om advies. Je mag ons ook uitdagen om een speeltoestel op maat te laten maken.

Sporttoestel of speeltoestel kopen

Meer weten over onze sporttoestellen of professionele speeltoestellen? Vul onderstaand contactformulier in en we laten zo snel mogelijk iets van ons horen. Je kunt ons ook direct mailen (info@tntspeeltoestellen.nl) of bellen (0547 – 785144).

    Wij gebruiken de door jou ingevulde gegevens enkel om je vraag te beantwoorden.