TnT Speeltoestellen maakt gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.
Fitness toestellen – Metalen robuuste fitness toestellen

Een compleet aanbod sporttoestellen voor buiten

Wij leveren een compleet aanbod aan buiten sport toestellen voor de openbare ruimte. Of je nu op zoek bent naar een bootcampparcours, mogelijkheden voor calisthenics, fitnesstoestellen, een pannakooi voor voetbal of andere balsporten of sportbelijning, bij TnT Speeltoestellen vind je robuuste en veilige fitnesstoestellen tegen een scherpe prijs. We hebben alle sportmogelijkheden onderverdeeld in aparte categorieën, mocht je het sport toestel waar je naar op zoek bent niet vinden, neem dan direct contact met ons op.

 

Bootcamp

Bootcamp

De Bootcamp lijn van TnT speeltoestellen is gemaakt van duurzame en robuuste materialen. Deze materialen zijn uitermate geschikt voor de openbare ruimte. Alle Bootcamp toestellen zijn met elkaar te combineren en uit te bouwen. Samen zorgen we voor een mooi en uitdagend Bootcamp parcour voor jong en oud. Vraag ons naar een op maat gemaakte opstelling of Parcours.
Fitness

Fitness

TnT Speeltoestellen levert een compleet aanbod aan robuuste en veilige fitnesstoestellen tegen een scherpe prijs. Onze fitnesstoestellen zijn speciaal ontwikkeld voor de openbare ruimte en zijn hufterproof.
Overige Balsporten
Sportbelijning

Sportbelijning

Hieronder vind u sportbelijning voor onder andere de volgende sporten: Voetbal, Basketbal, Atletiek en Volleybal.

Bekijk ook ons ruime assortiment met Speeltoestellen

TnT Speeltoestellen heeft een ruim assortiment aan speeltoestellen buiten voor de openbare ruimte. De speeltoestellen zijn geschikt voor elke openbare locatie, voor uw schoolplein, maar ook voor de recreatie.

Professionele speeltoestellen

Voor vragen mail gerust

Heb je nog vragen over een specifiek sport toestel? Of wil je meer informatie over sporttoestellen in de openbare ruimte? Neem dan via onderstaand formulier contact met ons op.

Wij gebruiken de door jou ingevulde gegevens enkel om je vraag te beantwoorden.

TnT speeltoestellen | Cloud
TnT speeltoestellen | Cloud