Ontwerpadvies voor openbare speelplek

Een schoolplein, speeltuin in de wijk of speelplek op de camping bestaat zelden uit maar een speeltoestel. Om de kinderen en jeugd voldoende uitdagende speelmogelijkheden te bieden, wordt er meestal een speelplek samengesteld met meerdere speeltoestellen. Uiteraard hangt het aantal speeltoestellen af van de beschikbare ruimte en het budget. TnT Speeltoestellen heeft veel ervaring in het samenstellen van speelplekken en denkt graag mee met het ontwerp en de financiële mogelijkheden. Wij maken voorafgaand aan een opdracht een ontwerpadvies waarbij wij precies in kaart brengen waar welke speeltoestellen het beste geplaatst kunnen worden om de ruimte zo goed mogelijk te benutten en rekening houdend met het beschikbare budget. Dit ontwerpadvies wordt omgezet in een 3D-ontwerp om de speelplek zo inzichtelijk mogelijk te maken. Ook is een ontwerpadvies een uitstekende basis om subsidie voor een buitenspeelplaats aan te vragen of geld in te zamelen. Je kunt hiermee al heel mooi laten zien hoe een speelplek eruit komt te zien en dat is zeker een meerwaarde. Bekijk onderstaande voorbeelden van speelplekken in 3D die TnT heeft ontworpen.

Waarom een 3D-ontwerp?

Kort gezegd: een ontwerpadvies in de vorm van een 3D-tekening met speeltoestellen brengt een speelplek tot leven. Tijdens de ontwerpfase komen de mogelijkheden die 3D biedt daarom ook heel goed van pas. In een 3D-ontwerp, oftwel een 3 dimensionaal ontwerp, kunnen alle wensen en eisen in de ontwerpfase al worden verwerkt en worden de voordelen van een ontwerp veel sneller duidelijk. Dit komt omdat de reële wereld wordt nagebootst en de indruk wordt gewekt dat deze echt is. Door het ruimtelijk inzicht dat een dergelijk ontwerpadvies laat zien, snapt de opdrachtgever waar en waarom speeltoestellen zo ingetekend zijn. Er moet bijvoorbeeld ook rekening gehouden worden met de vrije ruimte rondom een speeltoestel, belangrijke looprichtingen en de stand van de zon. In een 3D-ontwerpadvies komen deze elementen allemaal tot uiting.

Teken je eigen speeltoestel met de TnT 3D-ontwerper

TnT Speeltoestellen biedt je ook de mogelijkheid zelf speeltoestellen te ontwerpen. Hiervoor is de TnT 3D-ontwerper ontwikkeld waarbij je helemaal los kunt gaan en je eigen creativiteit de vrije loop kunt laten. Ben je bezig met een nieuwe speelplek en heb je wensen met betrekking tot de speeltoestellen die je hierop wilt plaatsen, teken deze dan zelf in de TnT 3D-ontwerper. Het is helemaal niet moeilijk en zelfs kinderen kunnen een speeltoestel ontwerpen. Als je meerdere speeltoestellen ontwerpt en instuurt, maakt TnT daar een ontwerpadvies in 3D van.

  Wij gebruiken de door jou ingevulde gegevens enkel om je vraag te beantwoorden.

  TnT speeltoestellen | Cloud
  TnT speeltoestellen | Cloud

  De TnT 3D-ontwerper brengt speelwensen in kaart.

  Schoolplein - Gemeente - Recreatie? Ontwerp zelf speeltoestellen voor de openbare ruimte.

  TnT Speeltoestellen maakt gebruik van cookies

  Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.