TnT Speeltoestellen maakt gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.
TnT Speeltoestellen – Tamboerijn Zevenaar – 1

Speeltoestellen van metaal met rvs glijbaan

TnT Speeltoestellen levert een compleet assortiment gecertificeerde speeltoestellen voor de openbare ruimte. En in dit assortiment mogen metalen speeltoestellen uiteraard niet ontbreken. Als je kiest voor een metalen speeltoestel dan kies je voor het beste op het gebied van speelplezier en duurzaamheid. Alle speeltoestellen in deze serie hebben een roestvast stalen glijbaan.

Metalen speeltoestel, robuust en duurzaam

Het aanbod in de serie metaal met rvs is groot, van eenvoudige glijbaan tot een uitgebreid combinatietoestel met uitdagende klimmogelijkheden en meerdere rvs glijbanen. Dit betekent dat je het speeltoestel kunt afstemmen op verschillende leeftijdsgroepen en kunt uitbreiden voor gebruik door meerdere kinderen. Ideaal voor plekken waar veel kinderen samenkomen om te spelen zoals op het schoolplein. En daar zijn deze robuuste speeltoestellen ook prima tegen bestand.

 

Eigen ontwerp en kleur speeltoestel

In deze serie robuuste speeltoestellen is heel veel mogelijk qua ontwerp en qua kleuren. Houd je van eenvoudig en rustig dan kies je bijvoorbeeld voor rustige kleuren in combinatie met het grijze rvs. Houd je meer van een kleurrijke uitstraling, kies dan voor een uitvoering in een of meerdere in het oog springende kleuren als rood en geel. Wij creëeren samen met jou een uniek ontwerp dat in de door jouw gewenste kleuren wordt geleverd. Zo kun je een speeltoestel naar eigen smaak samenstellen.

Robuuste speeltoestellen

De metalen speeltoestellen worden gemaakt van alleen metalen onderdelen, speeltoestellen dus die robuust en onverwoestbaar zijn. De glijbanen van rvs maken het speeltoestel nog eens extra onderhoudsvriendelijk. Uiteraard spreken wij hier over gekeurde speeltoestellen die gecertificeerd zijn volgens de EN-1176 norm en geschikt zijn voor alle plekken in de openbare ruimte zoals op schoolpleinen en in speeltuinen.

Metalen speeltoestel kopen?

Meer weten over onze metaallijn speeltoestellen of je eigen speeltoestel samenstellen en ontwerpen?  Vraag ons gerust naar de mogelijkheden, wij adviseren je graag!

TnT speeltoestellen | Cloud
TnT speeltoestellen | Cloud