Over TnT speeltoestellen

TnT Speeltoestellen is gestart als een bedrijf dat is gespecialiseerd in de montage van professionele speeltoestellen. Tijdens ons montagewerk voor (overheids)instellingen zoals scholen en gemeentes en voor recreatieve bedrijven zoals horeca en campings zagen we dat de prijzen van speeltoestellen steeds verder stegen. Daarom besloten we om zelf speeltoestellen te gaan leveren. Want levering en montage van kwalitatief goede speeltoestellen voor een betaalbare prijs, dat moest volgens ons kunnen. De oplossing vonden wij in China.

Verstand van professionele en gecertificeerde speeltoestellen

Speeltoestellen uit Chinaveel mensen hebben daar hun twijfels over. Wij in eerste instantie ook. Daarom zijn we zelf naar China gegaan. Onze ruime ervaring in het monteren en plaatsen van speeltoestellen kwam goed van pas bij de selectie van onze producten. We bekeken verschillende fabrieken en hun speeltoestellen hebben we zélf uitgebreid getest. Want we spreken dan misschien nauwelijks Chinees, verstand van speeltoestellen hebben wij wel!

Coaten van de onderdelen
Productiehal in China
Kwaliteitscontrole

Betaalbare speeltoestellen uit China

China wordt vaak de fabriek van de wereld genoemd. De machinebouwsector in China is al jaren bezig met de overgang van een arbeidsintensieve naar een kennisintensieve productie. De ervaringen die China in deze industrie heeft opgedaan, heeft geleid tot een sterke verhoging van de kwaliteit van de producten en goede verbeteringen in het productieproces. De kwaliteit van veel fabrieken doet daarom niet meer onder voor Europese standaarden. Bovendien heeft het toeleveringsnetwerk in China zich goed ontwikkeld. Grondstoffen en half-fabrikaten zijn vaak goed en relatief goedkoop voorhanden. De combinatie van goede kwaliteit met relatief goedkope materialen zorgen voor betaalbare speeltoestellen die passen binnen de Europese normen.

Veilige speeltoestellen voor een scherpe prijs, TnT speelt het klaar!

TnT Speeltoestellen onderhoudt nauwe banden met haar leverancier. Regelmatig bezoeken wij de fabriek in China. Hier controleren we nauwkeurig de kwaliteit en stellen we nieuwe producten samen voor in ons assortiment. Door onze goede afspraken leveren wij kwalitatief goede speeltoestellen voor een zeer scherpe prijs.

  • Goede kwaliteit voor een betaalbare prijs
  • Veilig voor kinderen
  • Goede afwerking
  • Vernieuwend en fris design
  • Veel speelmogelijkheden
  • Alle speeltoestellen en valondergronden zijn voorzien van een certificaat volgens de norm (EN1176-EN1177)

Waarom TnT Speeltoestellen?

Lees meer over onze diensten en waarom je voor TnT Speeltoestellen moet kiezen op de volgende pagina’s. Ook vindt je hier meer informatie over de garantiebepaling en certificering van al onze speeltoestellen.

Gecertificeerde speeltoestellen volgens het WAS

Speeltoestellen vallen onder het Warenwetbesluit attractie – en speeltoestellen (WAS). De speeltoestellen die wij uit China importeren laten wij in Nederland keuren en certificeren. De speeltoestellen worden dus gekeurd conform de wet, voldoen aan de norm voor professionele speeltoestellen (EN-1176) en beschikken over een keuringscertificaat.

Missie TnT Speeltoestellen

De missie van TnT Speeltoestellen is het creëeren van aantrekkelijke buitenruimtes waar mensen kunnen spelen, sporten en bewegen. Een boeiende omgeving nodigt uit om te ontspannen en plezier te maken. Dit moet gelden voor iedere generatie, van jong tot oud. De buitenruimte moet een multifunctionele plek zijn die door meerdere doelgroepen kan worden gebruikt en meerdere functies heeft. Iedere buitenruimte biedt bepaalde mogelijkheden voor de inrichting. Maar iedereen kijkt er op zijn eigen manier naar. Dat maakt een speelplek of beweegtuin veel meer dan een verzameling toestellen. Daarom kijken wij bij de inrichting van de buitenruimte door de ogen van de gebruiker.

TnT speeltoestellen | Cloud
TnT speeltoestellen | Cloud

De TnT 3D-ontwerper brengt speelwensen in kaart.

Schoolplein - Gemeente - Recreatie? Ontwerp zelf speeltoestellen voor de openbare ruimte.

TnT Speeltoestellen maakt gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.