TnT Speeltoestellen maakt gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.
Windesheim-Sibculo-1.jpg

Over TnT speeltoestellen

TnT Speeltoestellen is begonnen als bedrijf gespecialiseerd in het monteren van speelplekken. Tijdens ons montagewerk voor veel (overheids)instellingen en bedrijven zagen we dat de prijzen van speeltoestellen steeds verder opliepen. Hierop besloten we om zelf speeltoestellen te gaan leveren. Want levering en montage van kwalitatief goede speeltoestellen voor een betaalbare prijs, dat moet toch kunnen? De oplossing vonden wij in China.

Verstand van professionele en gecertificeerde speeltoestellen

Speeltoestellen uit China, veel mensen hebben daar hun twijfels over. Wij in eerste instantie ook. Daarom zijn we zelf naar China gegaan. Onze ruime ervaring in het monteren en plaatsen van speeltoestellen kwam goed van pas bij de selectie van onze producten. We bekeken verschillende fabrieken en hun speeltoestellen hebben we zélf uitgebreid getest. Want we spreken dan misschien nauwelijks Chinees, verstand van speeltoestellen hebben wij wel!

Coaten van de onderdelen
Productiehal in China
Kwaliteitscontrole
  • Goede kwaliteit voor een betaalbare prijs
  • Veilig voor kinderen
  • Goede afwerking
  • Vernieuwend en fris design
  • Veel speelmogelijkheden
  • Alle speeltoestellen en ondergronden zijn voorzien van een certificaat volgens de norm (EN1176-1177)

Goede en veilige speeltoestellen voor een scherpe prijs, TnT speelt het klaar!

TnT Speeltoestellen onderhoudt nauwe banden met haar leverancier. Regelmatig bezoeken wij de fabriek in China. Hier controleren we nauwkeurig de kwaliteit en stellen we nieuwe producten samen voor in ons assortiment. Door onze goede afspraken kunnen wij je kwalitatief goede speeltoestellen leveren voor een zeer scherpe prijs.

Meer informatie

Meer informatie over onze diensten of waarom u voor TnT moet kiezen leest u op de volgende pagina’s.

Ook vindt u hier onze garantiebepaling en certificering van al onze toestellen.

Daarom TnT
Garantiebepaling
Certificering
TnT speeltoestellen | Cloud
TnT speeltoestellen | Cloud