Nieuw pand van TnT Speeltoestellen in Hengevelde

Serieuze speler op de markt in professionele speeltoestellen

Wij zijn TnT Speeltoestellen gestart vanuit onze ervaring met de montage van speeltoestellen in de openbare ruimte. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een serieuze speler op de markt van professionele speeltoestellen. Dit uit zich niet alleen in de groei van het aantal medewerkers maar ook door het steeds ruimere aanbod in betaalbare speeltoestellen en sporttoestellen van duurzame materialen als metaal, rvs en hoogwaardig kunststof. Inmiddels leveren wij al jaren professionele speeltoestellen aan instellingen als gemeentes, scholen en kinderdagverblijven en aan de recreatieve markt zoals horeca, campings en vakantieparken

Van de keukentafel naar een compleet nieuw pand

Dat wij met ons bedrijf een professionele ontwikkeling hebben doorgemaakt is wel duidelijk. Wij hebben de keukentafel waaraan we zijn gestart verruild voor een modern bedrijfspand met kantoren en opslagruimte voor speeltoestellen en onderdelen. Wij zijn een van de weinige aanbieders die een mooi aanbod speeltoestellen uit voorraad kunnen leveren en voldoende vervangende onderdelen hebben voor de snelle uitvoering van reparaties. Tevens zijn we sterk in maatwerk waarbij je zelf bepaalt welke speelelementen en kleuren het gewenste speeltoestel moet krijgen.

De ontwikkeling van de TnT 3D-ontwerper

Ook uit de ontwikkeling van de TnT 3D-ontwerper blijkt wel dat we bij TnT Speeltoestellen niet stil zitten. Wij zijn namelijk het eerste bedrijf dat de mogelijkheid biedt online speeltoestellen te ontwerpen. De 3D-ontwerper is een uniek softwareprogramma dat is ontstaan uit een samenwerking met Kuipers Design in Hengelo en SST Software, een afstamming van studenten van de UT in Enschede. Iedereen, van jong tot oud, kan in de TnT 3D-ontwerper een speeltoestel tekenen. En omdat het om professionele speeltoestellen gaat die moeten voldoen aan de Europese norm EN-1176, is inmiddels ook een samenwerking met de TÜV gestart om alle ontwerpen software technisch voor 99% aan de 1176-norm te laten voldoen. De TÜV neemt zelfs het Chinese productieproces mee in de certificering van de speeltoestellen. De hele procedure is lastig op papier te omschrijven maar we leggen je graag in een persoonlijk gesprek uit hoe dit werkt. Ook geven we je graag een demonstratie van onze TnT 3D-ontwerper. Plan hiervoor gerust een afspraak in onze kalender of bel/mail ons.

Professioneel ontwerp en uitvoering van de speelplek

Onze kracht is dat wij alles in eigen hand houden. Vanaf het eerste contact tot en met de plaatsing van de speeltoestellen door ons deskundige montageteam. We weten dan ook als geen ander hoe je een professionele speelplek kunt invullen. Als je het leuk vindt, mag je een eigen speeltoestel tekenen in de TnT 3D-ontwerper en je mag altijd zelf de kleuren van het speeltoestel bepalen. En nog mooier, kleurwijzigingen worden zonder meerprijs doorgevoerd. Door goed te luisteren helpen wij jou de juiste keuzes te maken. Tenslotte moet je speeltoestel of speelplek jaren meegaan. We zijn ook duidelijk als het gaat over eventuele risico’s. We denken met je mee en komen dan met alternatieve opties of creatieve oplossingen. Zijn de keuzes eenmaal gemaakt dan maken we hiervan graag een 3D-ontwerp om je speeltoestel of speelplek tot leven te brengen.

Kennis op peil houden

Er valt altijd iets te leren en dat geldt ook voor ons. Daarom volgen we regelmatig opfriscursussen bij Speelplan, een onafhankelijk bureau dat cursussen geeft op het gebied van beleid, beheer, veiligheid en inspectie. Dit geldt ook voor ons montageteam dat onder andere de opleiding tot SVS-inspecteur Spelen 1 bij Stichting Veilig Spelen heeft afgerond, het VCA-diploma heeft en in het bezit is van een BHV-certificaat.

Betaalbare speeltoestellen uit China

Speeltoestellen uit China, veel mensen hebben daar hun twijfels over. Maar wij kunnen je verzekeren dat de kwaliteit van deze speeltoestellen prima is. Wij stellen zelf onze speeltoestellen samen (onder andere de maatwerk speeltoestellen die onze klanten bestellen) en regelen zelf de productie van de speeltoestellen in China. Hierbij maken wij gebruik van hun onderdelen en personeel. Uiteraard reizen wij ook regelmatig die kant uit om de fabriek te bezoeken en alles op elkaar af te stemmen. Wij zijn er inmiddels achter gekomen dat de kennisintensieve productie in China kwalitatief hoogwaardige producten aflevert die zich uitstekend kunnen meten met de Europese standaarden. Grondstoffen en halffabrikaten zijn in China vaak goed en relatief goedkoop voorhanden. De combinatie van goede kwaliteit met relatief goedkope materialen zorgt voor betaalbare speeltoestellen die passen binnen de Europese normen.

TnT Speeltoestellen in het kort:

  • Betaalbare speeltoestellen
  • Zelf je speeltoestel ontwerpen in de TnT 3D-ontwerper
  • Gratis de kleuren van je speeltoestel bepalen
  • Vernieuwende en frisse designs
  • Deskundig montageteam
  • Alle speeltoestellen en valondergronden zijn voorzien van een certificaat volgens de norm (EN1176-EN1177)

De kracht van TnT Speeltoestellen

Ons doel is het ontwerpen van aantrekkelijke buitenruimtes waar mensen kunnen spelen, sporten en bewegen. Een boeiende omgeving nodigt uit om te ontspannen en plezier te maken. De buitenruimte moet een multifunctionele plek zijn die door verschillende doelgroepen gebruikt kan worden en meerdere functies heeft. Iedere buitenruimte biedt mogelijkheden en iedereen kijkt er op zijn eigen manier naar. Dat maakt een speelplek of beweegtuin veel meer dan een verzameling speel- of sporttoestellen. Daarom kijken we bij de inrichting van de buitenruimte door de ogen van de gebruiker.

Kies voor TnT Speeltoestellen

Wil je meer te weten komen over wat wij allemaal te bieden hebben? Klik dan op onderstaande banners voor meer informatie. En vergeet vooral niet ons uitgebreide aanbod aan speeltoestellen te bekijken op deze website.