schaduwdoek - schaduwdoek driehoek - driehoek - stevig - robuust - hoge kwaliteit - zonnescherm

Meer informatie

Schaduwdoek boven zandbak kopen

Ben jij op zoek naar een maatwerk oplossing boven je zandbak, zitplek of ander speeltoestel, vraag ons dan naar de mogelijkheden om een schaduwdoek op maat te bestellen. Wij leveren schaduwdoeken in verschillende vormen, afmetingen en kleuren. We gebruiken metalen palen die in diverse lengtes leverbaar zijn zodat je de hoogte van het doek zelf kunt bepalen. Heb je een bestaande muur dan combineren wij deze met onze staanders tot een geheel.

Schaduwdoek schoonmaken

Schaduwdoek is van weerbestendig polyester gemaakt en kan het gehele zomerseizoen buiten blijven hangen. We adviseren wel om het doek in het najaar op te ruimen. Wil je het eerst schoonmaken dan kun je het op 30 graden wassen in de wasmachine. Is het schaduwdoek te groot dan volstaat een borstel en een emmer met lauw water vaak ook al. Laat het doek goed drogen alvorens het op te vouwen, vochtig schaduwdoek kan schimmel- en weerplekken veroorzaken.

Foto's

TnT speeltoestellen | Cloud
TnT speeltoestellen | Cloud

TnT Speeltoestellen maakt gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.
schaduwdoek - schaduwdoek driehoek - driehoek - stevig - robuust - hoge kwaliteit - zonnescherm
Voeg dit product toe aan je offerte
Geheel vrijblijvende offerte
Gecertificeerd
10 jaar garantie
1.243
excl. BTW
1.504,03
incl. BTW

Deze offerte aanvraag is geheel vrijblijvend.