TnT neemt de complete verantwoordelijkheid voor je speelplek!

Bij TnT Speeltoestellen houden we graag alles in één hand: we helpen je bij het uitzoeken van de juiste speeltoestellen, adviseren over eventuele benodigde valdempende ondergronden, maken een 3D-ontwerpadvies met bijbehorende offerte en verzorgen – indien gewenst – ook de montage en plaatsing van de speeltoestellen. Op deze manier zijn wij aansprakelijk voor het gehele project en wordt er nooit geschoven met verantwoordelijkheden. Maar begrijp ons goed: de wensen van onze klant zijn het uitgangspunt en alles gaat in goed overleg.

Deskundige montage van je speeltoestellen

Bij het realiseren van een speelplek komt heel wat kijken. Want heb je eenmaal je keuze  gemaakt en is ons 3D-ontwerpadvies goedgekeurd, dan moeten de speeltoestellen nog gemonteerd en geplaatst worden. En hier helpt onze deskundige montageploeg je graag bij. Met onze montagedienst beschikken we over gecertificeerde monteurs die onze speeltoestellen goed kennen en gewend zijn om op plekken te werken waar kinderen spelen of mensen recreëren. Bovendien weten zij alles van benodigde vrije ruimtes om de speeltoestellen heen en van valondergronden onder de speeltoestellen. Kortom: ze helpen je met de complete inrichting van je schoolplein, een speelplek in de wijk of speeltuin op de camping

Wat doen onze montagemedewerkers

De taak van onze montageploeg bestaat niet alleen uit het monteren van nieuwe speeltoestellen. Indien noodzakelijk zorgen zij ook voor het demonteren en afvoeren van oude toestellen en bestaande valondergronden. Daarnaast voeren ze de benodigde voorbereidende grond- en straatwerkzaamheden uit en zorgen voor de plaatsing van het speeltoestel en de aanleg van valondergrond, zodanig dat alles binnen de gestelde veiligheidseisen valt. Zowel voor de speeltoestellen (EN-1176) als voor de valdemping  (EN-1177) zijn hiervoor speciale Europese normen opgesteld.

Inspecties en onderhoud van de speeltoestellen

Onz service houdt niet op na het realiseren van de buitenspeelplek. Na plaatsing kunnen de montagemedewerkers de vereiste periodieke inspecties uitvoeren  en de bijbehorende rapporten opstellen. Zij zorgen ervoor dat je professionele speeltoestel goed wordt onderhouden. En hierbij horen ook het uitvoeren van de benodigde reparaties en het vervangen van onderdelen. Je kunt hiervoor een onderhoudscontract bij ons afsluiten zodat je er zelf geen omkijken meer naar hebt.

Zelf speeltoestellen ontwerpen

Ja, we kunnen alles voor je regelen. Maar we hebben het liefst dat je ook zelf met ideeën komt om een speelplek in te richten. Dat kan onder andere door gebruik te maken van onze TnT 3D-ontwerper. In dit online programma kun je speeltoestellen tekenen. Het ontwerpprogramma is door iedereen gratis te gebruiken dus dit betekent dat je iedereen kunt betrekken bij de ontwerpfase van een speelplek. En vergeet vooral de kinderen niet want je zult versteld staan van hun creatieve uitspattingen. Bovendien zijn zij de gebruikers van de speeltoestellen.

Wij zorgen voor het beste resultaat

Kunnen we je helpen bij de inrichting van je speelplek? Bij TnT Speeltoestellen vind je een totaalpakket met een ruim assortiment speeltoestellen, de benodigde valondergronden en een deskundige montageploeg die zorgt voor een tiptop resultaat.