Draaitoestel

Draaitoestellen, altijd een uitdaging

Zo snel mogelijk in het rond draaien totdat je er duizelig van wordt, kinderen vinden het heerlijk! Daarom heeft een draaitoestel nog steeds een grote aantrekkingskracht, vooral voor peuters en kleuters. Denk maar aan de draaimolen op de kermis. Zittend of staand, draaiend of verend, de dynamiek van een draaitoestel blijft populair.

Draaitoestel
Maximale valhoogte van 100cm
554 excl. BTW
R-612
Draaitoestel
Maximale valhoogte van 100cm
576 excl. BTW
R-611
Draaitoestel
Maximale valhoogte van 100cm
1.053 excl. BTW
R-603
1.053 excl. BTW
R-604
Draaitoestel
Maximale valhoogte van 100cm
1.608 excl. BTW
R-622
Draaitoestel
Maximale valhoogte van 100cm
1.718 excl. BTW
R-621

Het unieke gevoel in een speeltoestel dat draait

Kinderen krijgen niet snel genoeg van het unieke gevoel waarin snelheid, evenwicht en draaien gecombineerd worden. Een draai-speeltoestel leert de allerjongsten het plezier van snelheid en vrijheid, een gevoel alsof ze kunnen vliegen. Kinderen ontdekken in een draaitoestel hun evenwichtsgevoel. Ze maken kennis met de begrippen oorzaak en gevolg. Ze merken dat ze door het draaien een beetje duizelig kunnen worden maar leren ook dat dit snel overgaat als het draaitoestel is gestopt. Zo verkennen zij hun evenwicht en hun grenzen.

Van carrousel tot draaischijf

Een van de bekendste draaitoestellen is de carrousel. Deze is geschikt voor meerdere kinderen en je vindt deze nog vaak in een traditionele speeltuin of op de camping. Inmiddels zijn er tal van nieuwe draaitoestellen ontwikkeld zoals de populaire draaischijf. Bij TnT Speeltoestellen vind je naast de klassieke draaimolen ook draaischijven waar kinderen alleen op kunnen draaien. De uitdaging om deze draaiende te krijgen en te houden, vereist kracht en uithoudingsvermogen.

Betaalbare draaitoestellen kopen

Ronddraaien, balanceren of slingeren, draaitoestellen op een speelplek bieden talloze speelmogelijkheden. In evenwicht blijven, snelheid en je kracht gebruiken staan centraal bij deze speeltoestellen en brengen daarom extra speelwaarde op een schoolplein, kinderdagverblijf of camping. Bij TnT Speeltoestellen vind je draaitoestellen voor alle leeftijdsgroepen. Alleen op een draaischijf of samen in de draaimolen, voor kinderen blijven draaitoestellen altijd een uitdaging. Alle draaitoestellen voldoen aan de veiligheidseisen en worden geleverd tegen zeer scherpe prijzen.