Speeltoestel met kunststof glijbanen Vakantiepark Het Lierderholt

Speeltoestellen voor recreatie

Hoe maak je je camping of vakantiepark aantrekkelijk? En hoe onderscheidt je je van al die andere campings en recreatiemogelijkheden? Dat is best een uitdaging voor mensen die in de recreatiebranche werken. Want de gasten worden steeds veeleisender en er moet wel iets te doen zijn voor zowel de jonge als de oudere bezoekers. Creëer daarom plekken die je gasten uitnodigen om te ontmoeten, te spelen, te sporten en te ontspannen.

Speeltoestellen op camping voor alle leeftijden

Op een camping moet er rekening worden gehouden met een groot leeftijdsverschil tussen de kinderen. Er moet zowel speelruimte zijn voor de allerkleinsten, maar ook voor de jeugd moet er voldoende te doen zijn. Dat vormt een uitdaging voor het inrichten van de speelplekken voor de verschillende leeftijdsgroepen. Want richt je een speeltuin in voor meerdere leeftijden of maak je afzonderlijke speelruimtes voor de jonge en oudere kinderen. Tenslotte zijn de interesses van beide doelgroepen heel verschillend. De kleinsten leven zich nog graag uit in de zandbak en de jeugd mag graag een potje voetballen of tafeltennissen. En denk hierbij ook aan voldoende zitplekken waar ouders nog een oogje in het zeil kunnen houden of aan een lekkere chillplek voor de jongeren.

Maatwerk speeltoestel op Vakantiepark Het Lierderholt in Beekbergen

Vakantiepark het Lierderholt is geen onbekende voor TnT Speeltoestellen. Want voorheen hebben we hier speeltoestellen mogen plaatsen op verschillende speelplekjes op de camping. Maar toen wij werden benaderd om mee te denken over een groot speeltoestel bij de ingang van dit vakantiepark begon ons hart wel sneller te kloppen. En wat is begonnen met een mooi 3D-advies is nu werkelijkheid geworden. Nog niet eerder hebben wij zo’n groot speeltoestel geplaatst en daar zijn wij supertrots op. Dus laat het klimmen, klauteren, glijden en spelen voor de kinderen maar beginnen.

Outdoor fitnesstoestellen bij Camping de Geuldert

Camping de Geuldert is een kleine verzorgde camping in Plasmolen, aan de voet van de St. Jansberg in de kop van Noord-Limburg, nabij plaatsen als Nijmegen en Cuijk. De camping voorziet in vele behoeften van de kleine en grote kampeerder. Er is onder andere een gezellige kantine, mooie speeltuin voor de kinderen, een volleybalveld en een jeu de boules baan. Kortom: volop vertier voor jong en oud. Maar ook aan de sportieve bezoekers van deze camping is gedacht. Want er is een grasveld omgetoverd tot een plek waar jong en oud zich flink in het zweet kan werken. Op de vier robuuste outdoor fitnesstoestellen met duidelijke instructieborden kunnen de campinggasten werken aan hun mobiliteit en fitheid.

Vakantiepark het Lierderholt in Beekbergen

Vakantiepark het Lierderholt is klaar voor het nieuwe kampeerseizoen. We hebben een aantal campingveldjes voorzien van nieuwe speeltoestellen.

RKVV Nederwetten

In opdracht van RKVV Nederwetten een vrolijk gekleurd speeltoestel geplaatst, zodat de jeugd fijn kan spelen terwijl de ouders voetballen kunnen kijken.

Combinatietoestel met glijbaan
Camping de Achterste Hoef te Bladel

In maart 2018 Camping de Achterste Hoef in Brabant weer helemaal speelklaar gemaakt voor het hoogseizoen. Meerdere speeltoestellen geplaatst hier, waaronder een groot combinatietoestel en meerdere kleine speeltoestellen. Laat de kinderen maar komen!!

Speeltuin Vuren

Een fonkelnieuw en mooi kleurig speeltoestel geplaatst in Vuren, waar de kinderen de komende jaren volop van kunnen genieten!!

Vereniging Moers Belang De Moer

Welk belang?? Moers Belang!!
In Brabant bij Vereniging Moers Belang deze kale weide veranderd in een mooi speelveld met een vogelnest schommel en een draaitoestel.

Park Camping ‘De Goolne Ketn’

Een leuk en uitdagend klimtoestel geplaatst op het speelveld bij Camping De Goolne Ketn.

CVV Sparta Enschede

TnT Speeltoestellen heeft in samenwerking met LuduQ Speeltoestellen een speelplek ontworpen in de clubkleuren van CVV Sparta Enschede rood – wit – zwart. Deze speelplek is van alle soorten speeltoestellen voorzien. Een uitdagend klimtoestel, een combinatietoestel voorzien van een hangrek met draaiende elementen, twee schommels, een duikelrek en een draaitoestel.

Restaurant Erfgoed “de Zegger”

Nu kunnen de ouders nog langer op het terras zitten omdat de kinderen zich prima vermaken in de nieuwe speeltuin.

Camping ’t Stien’nBoer Haaksbergen

Nadat de speeltoestellen van vorig jaar goed waren bevallen, opnieuw een aantal campingveldjes voorzien van nieuwe speeltoestellen bij Camping ’t Stien’nBoer.

Camping ’t Scharvelt in Haarlo

Speeltuin van camping ’t Scharvelt in Haarlo voorzien van een glijbaancombinatie.

Camping de Vechtvallei in Diffelen

Nieuw geplaatste speeltoestellen op meerdere campingveldjes. oa 2 schommels, een klimtoestel, een glijbaan, een draaitoestel, en een 2-delig duikelrek.

Café-Speeltuin Grolzicht in Groenlo

Nieuw geplaatste speeltoestellen bij Grolzicht in Groenlo. oa de C-230, een 3-delig duikelrek en veer en wip-elementen.

Bistro De Kolenbrander in Hengevelde

Een nieuwe speelplek gerealiseerd op het terras van Bistro De Kolenbrander. Deze speelplek is voorzien van een echte blikvanger voor de ijssalon van de bistro.

TnT Speeltoestellen voor speeltuin op camping en vakantiepark

“Als de kinderen het naar hun zin hebben, hebben wij het ook”! Deze uitspraak hoor je ouders met kinderen vaak zeggen als je ze vraagt naar hun vakantieplannen. Maar dat legt wel een grote druk op de recreatiebranche. En dan is het fijn als je een bedrijf met ervaring om raad kunt vragen. TnT Speeltoestellen heeft die ervaring en denkt daarom graag met je mee hoe je een buitenterrein het beste kunt inrichten om voldoende speel- en zitmogelijkheden voor alle gasten te maken. Wij houden rekening met de omgeving, de gasten en de sfeer die je wilt uitstralen. Welke speeltoestellen in de speeltuin passen het beste bij welke leeftijdsgroep ? Hoe deel je de speelruimte het beste in zodat jong en oud elkaar niet in de weg gaat lopen? Waar maak je zitplekken en waar kan de jeugd chillen? Het zijn zo maar een paar vragen die de revue passeren. Samen maken we een plan die we voor je omzetten in een 3D-ontwerp. Dit maakt direct duidelijk hoe je speeltuin eruit komt te zien. Bovendien kun je bij ons betaalbare speeltoestellen kopen en zorgen wij ook voor de plaatsing.

Speeltoestellen recreatie - glijbaan, brug, kunstgras

Speeltoestellen voor recreatie kopen?

Ook voor op de camping, het vakantiepark of voor in de horeca heeft TnT speeltoestellen die….

  • … aansluiten bij de wensen van je gasten
  • … kinderen uitdagen en spelenderwijs leren ontdekken
  • … een moderne uitstraling hebben
  • … inspelen op de huidige trends
Speeltoestellen recreatie | Kunststof en RVS | TnT speeltoestellen

Haal meer uit je recreatieruimte

Vakantie en vrije tijd mogen toch wel tot de belangrijke momenten in ons leven worden gerekend. Het doel van de recreatiebranche is om aan deze tijd een mooie invulling te geven. En een fijne speelplek hoor hier ook bij. Vooral voor de kinderen moet er elke dag iets te beleven zijn. Zij zijn de ambassadeurs van je park en vertellen hun belevenissen graag door aan vriendjes en vriendinnetjes. Je onderscheiden is misschien wel je grootste uitdaging. En daar helpt TnT Speeltoestellen je graag bij. Neem daarom voor de inrichting van je speeltuin met betaalbare speeltoestellen contact met ons op. Jouw wensen staan bij ons centraal!

TnT speeltoestellen | Cloud
TnT speeltoestellen | Cloud

De TnT 3D-ontwerper brengt speelwensen in kaart.

Schoolplein - Gemeente - Recreatie? Ontwerp zelf speeltoestellen voor de openbare ruimte.

TnT Speeltoestellen maakt gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.