zonnedak - schaduwdoek - zandbak - stevig - robuust - hoge kwaliteit

Meer informatie

Schaduwdoek op maat boven zandbak kopen

Heb je een schaduwdoek nodig dat afwijkt van de gangbare standaardmaten, dan ben je ook bij TnT Speeltoestellen aan het juiste adres. Wij maken schaduwdoeken op maat en passen ook de hoogte aan op jouw situatie. Wij gebruiken hiervoor de zwarte staanders die we ook voor onze speeltoestellen gebruiken. Deze zwarte gegalvaniseerde metalen palen hebben een antiroest afwerking en kun je het hele jaar buiten laten staan. Uiteraard kun je ook gebruik maken van een bestaande muur in combinatie met de staanders. Hangt je schaduwdoek eenmaal, dan heb je er de hele zomer geen omkijken naar.

Onderhoud van schaduwdoek

Ondanks dat het schaduwdoek weerbestendig is, adviseren wij om het in het najaar op te bergen. Wil je het doek eerst reinigen, het polyester doek is wasbaar op 30 graden in de wasmachine. Maar het schaduwdoek is ook te reinigen met een borstel en lauw water. Laat het doek eerst goed drogen voordat je het opvouwt en opruimt. Vochtig opgevouwen schaduwdoek kan namelijk schimmelvorming en weerplekken in de stof veroorzaken.

TnT speeltoestellen | Cloud
TnT speeltoestellen | Cloud

TnT Speeltoestellen maakt gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.
zonnedak - schaduwdoek - zandbak - stevig - robuust - hoge kwaliteit
Voeg dit product toe aan je offerte
Geheel vrijblijvende offerte
Gecertificeerd
10 jaar garantie
1.518
excl. BTW
1.836,78
incl. BTW

Deze offerte aanvraag is geheel vrijblijvend.