zonnedak - schaduwdoek - zandbak - stevig - robuust - hoge kwaliteit

schaduwdoek vierkant 5x5 meter

1.518
excl. BTW
1.836,78
incl. BTW

Deze offerte aanvraag is geheel vrijblijvend.

Beschrijving

Schaduwdoek is een van de eenvoudigste manieren om een schaduwplek boven een speelplaats te maken. En er zijn veel mogelijkheden in afmetingen, vormen en kleuren. Met dit vierkante schaduwdoek van 5 x 5 meter overkap je heel eenvoudig een zandbak of zitplek. Door palen in twee verschillende lengtes te gebruiken, hangt het schaduwdoek schuin af. Hiermee voorkom je dat de zon er toch nog onderdoor kan schijnen op bepaalde momenten van de dag. De prijs van het 5 x 5 meter schaduwdoek is inclusief de palen en erop gebaseerd dat het doek op een hoogte van 2,8 meter komt te hangen.

Meer informatie
Toestel specificaties
Productcode SD-v5x5
Downloads
Productblad en technische info

Meer informatie

Schaduwdoek op maat boven zandbak kopen

Heb je een schaduwdoek nodig dat afwijkt van de gangbare standaardmaten, dan ben je ook bij TnT Speeltoestellen aan het juiste adres. Wij maken schaduwdoeken op maat en passen ook de hoogte aan op jouw situatie. Wij gebruiken hiervoor de zwarte staanders die we ook voor onze speeltoestellen gebruiken. Deze zwarte gegalvaniseerde metalen palen hebben een antiroest afwerking en kun je het hele jaar buiten laten staan. Uiteraard kun je ook gebruik maken van een bestaande muur in combinatie met de staanders. Hangt je schaduwdoek eenmaal, dan heb je er de hele zomer geen omkijken naar.

Onderhoud van schaduwdoek

Ondanks dat het schaduwdoek weerbestendig is, adviseren wij om het in het najaar op te bergen. Wil je het doek eerst reinigen, het polyester doek is wasbaar op 30 graden in de wasmachine. Maar het schaduwdoek is ook te reinigen met een borstel en lauw water. Laat het doek eerst goed drogen voordat je het opvouwt en opruimt. Vochtig opgevouwen schaduwdoek kan namelijk schimmelvorming en weerplekken in de stof veroorzaken.

Foto's

Onderdelen en materialen

Onderdeel Materiaal
Staanders127mm gegalvaniseerd gepoedercoat staal met antiroest afwerking
PaalkappenAluminium
SchroevenRVS 6 kant schroeven en gepolijste torx bouten
Doek weerbestendig en op30 graden te wassen polyester.
Ogen en bevestigingRVS materiaal
TnT speeltoestellen | Cloud
TnT speeltoestellen | Cloud

De TnT 3D-ontwerper brengt speelwensen in kaart.

Schoolplein - Gemeente - Recreatie? Ontwerp zelf speeltoestellen voor de openbare ruimte.

TnT Speeltoestellen maakt gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.