schaduwdoek dubbele driehoek 4x4 meter

1.782
excl. BTW
2.156,22
incl. BTW

Deze offerte aanvraag is geheel vrijblijvend.

Beschrijving

Met dit dubbele schaduwdoek bestaande uit twee driehoekige schaduwdoeken, die samen een afmeting van 4 x 4 meter overspannen, maak je een speelse oplossing tegen ongewenst zonlicht en warmte. De prijs van dit dubbele schaduwdoek 4 x 4 meter is inclusief de palen waarbij wij ervan uitgaan dat het doek op een hoogte van 2,8 meter komt te hangen. Het schaduwdoek is in verschillende kleuren leverbaar.

Meer informatie
Toestel specificaties
Productcode SD-dubbel4x4
Downloads
Productblad en technische info

Meer informatie

Dubbel schaduwdoek: functioneel en mooi

Het dubbele schaduwdoek is niet alleen functioneel omdat het de warmte tegenhoudt maar door twee driehoeken te gebruiken, ziet het er ook nog eens erg speels uit. Past het dubbele schaduwdoek 4 x 4 meter niet op de gewenste plek, dan maken wij graag een schaduwdoek op maat voor jouw situatie. Zowel de afmeting als de hoogte waarop het schaduwdoek moet worden opgehangen, is naar eigen wens aan te passen. Wij gebruiken hiervoor gepoedercoate metalen staanders en rvs bevestigingsmaterialen. Deze staanders hebben een strak design en worden ook gebruikt voor veel van onze speeltoestellen. Uiteraard kan er ook voor de combinatie van een bestaande muur met staanders gekozen worden. Neem contact met ons op en wij helpen je graag met een schaduwdoek op maat.

Schaduwdoek schoonmaken

Schaduwdoek is eenvoudig op te hangen en ook weer van de palen af te halen. Het schaduwdoek is gemaakt van weerbestendig polyester en wasbaar op 30 graden te wassen in de wasmachine. Past het doek niet in de wasmachine, maak het dan schoon met een borstel en lauw water. In ieder geval raden we je aan om het doek op te ruimen in het najaar. Laat het schaduwdoek goed drogen voordat je het opvouwt en opruimt. Vochtig opgevouwen schaduwdoek kan namelijk schimmelvorming en weerplekken in de stof veroorzaken.

Foto's

Onderdelen en materialen

Onderdeel Materiaal
Staanders127mm gegalvaniseerd gepoedercoat staal met antiroest afwerking
PaalkappenAluminium
SchroevenRVS 6 kant schroeven en gepolijste torx bouten
Doek weerbestendig en op30 graden te wassen polyester.
Ogen en bevestigingRVS materiaal
TnT speeltoestellen | Cloud
TnT speeltoestellen | Cloud

De TnT 3D-ontwerper brengt speelwensen in kaart.

Schoolplein - Gemeente - Recreatie? Ontwerp zelf speeltoestellen voor de openbare ruimte.

TnT Speeltoestellen maakt gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.