TnT Speeltoestellen maakt gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.
TnT Speeltoestellen – Dikkenberg Restaurant 03

Metalen speeltoestellen gecombineerd met kunststof

Onze missie bij de metaal en kunststof serie is het ontwikkelen van betaalbare speeltoestellen die aan alle eisen van deze tijd voldoen. Je vindt hier dan ook een ruim aanbod speeltoestellen waarbij robuust metaal is gecombineerd met betaalbaar kunststof. Of je nu gaat voor een eenvoudige glijbaan, een uitgebreid combinatietoestel of iets wat daartussenin ligt, alle speeltoestellen zijn gecertificeerd en voldoen volledig aan alle Europese normen.

Robuuste palen en vloeren

In de serie metaal en kunststof vind je metalen speeltoestellen die zijn voorzien van robuuste palen en vloeren, met een duurzame, stevige en vooral veilige basis. Voor enkele opgangen en voor de glijbanen is echter gebruik gemaakt van kunststof in plaats van metaal. Dit is de reden dat deze speeltoestellen een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding hebben.

 

De voordelen van kunststof in speeltoestellen

Kunststof is een prima materiaal voor de productie van professionele speeltoestellen. Het is bijzonder onderhoudsvriendelijk en kan prima tegen weersinvloeden zoals zon, wind en regen. Mocht de zon vroeger nog wel eens verkleuringen geven, het hedendaagse kunststof is prima bestand tegen fel zonlicht en kleuren blijven mooi. Kunststof is een veilig materiaal dat zacht aanvoelt en niet splintert zoals hout bijvoorbeeld wel kan doen. Kunststof is in vele kleuren leverbaar en hoeft nooit geschilderd te worden. En het grootste voordeel is dat het prijstechnisch een zeer aantrekkelijk materiaal is en ervoor zorgt dat speeltoestellen betaalbaar blijven.

De voordelen van een metalen speeltoestel

Metaal is een materiaal dat heel lang mee gaat, mits deze voorzien is van een roestwerende coating. Hierdoor is het materiaal bestand tegen verschillende weersomstandigheden, hufterproof en onderhoudsvriendelijk. Met deze coating kun je een metalen speeltoestel ook een kleur naar keuze meegeven. Naast speeltoestellen van metaal, vind je bij TnT Speeltoestellen ook robuuste metalen sporttoestellen zoals stalen voetbalgoals, voetbalwanden of een pannakooi.

Stel zelf je combinatietoestel samen

Hoe moet jouw speeltoestel eruit komen te zien? Welke speelfuncties ben je naar op zoek? Moeten de kinderen kunnen klimmen, draaien, duikelen of glijden? Je kunt alle kanten op met onze combinatietoestellen. Kies je voor metaal, kunststof of een combinatie hiervan?  Zoek je een bepaalde kleurencombinatie? Bijvoorbeeld in de kleur van je vereniging of school? Het is allemaal mogelijk. Je hoeft je dus niet te houden aan ons vaste assortiment maar kunt je eigen speeltoestel samen stellen. Hoe leuk is dat?

Metaal met kunststof speeltoestellen kopen?

Meer weten over onze serie metaal en kunststof? Of liever zelf je unieke speeltoestel samenstellen? Wij vertellen je er graag mee over!

TnT speeltoestellen | Cloud
TnT speeltoestellen | Cloud