Speeltuininrichting? Zo doet TnT Speeltoestellen dat!

Je hebt een speeltoestel nodig of je wilt een complete speeltuin maken. Je hebt TnT Speeltoestellen gevonden in Google en de website bekeken, onze folder gezien, iets over ons gehoord of je bent ons toevallig tegengekomen op een beurs. In ieder geval heb je wel leuke speeltoestellen gezien en ben je nieuwsgierig geworden naar onze mogelijkheden. In dat geval maken wij graag met je kennis. TnT Speeltoestellen helpt je bij het samenstellen van een complete speelplek voor op het schoolplein, camping, bij een kinderdagverblijf, in de wijk van je gemeente of voor in de zorg. Bel ons of stuur een mail en wij plannen een eerste gesprek in.

Speelwensen in kaart brengen

Het inrichten van een speelplek is maatwerk! Dit betekent dat we goed met elkaar moeten gaan samenwerken om tot het beste resultaat te komen. Tenslotte moet de nieuwe speeltuininrichting helemaal voldoen aan de wensen en eisen van de gebruikers. Tijdens ons eerste gesprek zetten we alles op een rij en proberen we goed in kaart te krijgen wat de bedoeling is en wat de mogelijkheden zijn. Enkele zaken die de revue passeren zijn onder andere:

  • voor welke doelgroep(en) moet de speelplek geschikt zijn?
  • welke speelfuncties mogen niet ontbreken en welke speeltoestellen passen hierbij
  • wat past er goed in de omgeving
  • is er voldoende ruimte beschikbaar
  • wie gaat de speeltoestellen plaatsen
  • is er valdemping nodig en welke valdempende materialen zijn geschikt.

Uiteraard moet er ook rekening gehouden worden met de financiën. En wat betreft het budget adviseren wij je graag over de mogelijkheden om een subsidie aan te vragen of andere manieren om geld te vergaren.

Zelf een speeltoestel ontwerpen

Natuurlijk kun je ons vragen om een voorstel voor leuke speeltoestellen te maken. Maar je kunt ook je eigen creativiteit benutten en zelf een speeltoestel ontwerpen. Hiervoor hebben we de TnT 3D-ontwerper laten ontwikkelen, een online programma dat je gratis kunt gebruiken om een professioneel speeltoestel te tekenen. In de ontwerper kun je al je wensen kwijt, terwijl het budget meeloopt met alle wijzigingen die je aanbrengt. Lees eerst meer informatie over de 3D-ontwerper. Bepaal welke speelelementen het speeltoestel moet krijgen en in welke kleuren. Want ook wat de kleuren van je speeltoestel betreft ben je vrij om uit een heleboel kleuren of kleurcombinaties te kiezen.

Bekijk onze gerealiseerde projecten!

Natuurlijk zijn wij, als TnT Speeltoestellen, trots op de mooie projecten die wij tot nu toe gerealiseerd hebben. Op onze projectpagina’s vind je voorbeelden van speelplekken waarin wij hebben mogen meedenken, adviseren en plaatsen. Doe inspiratie op voor de inrichting van je eigen schoolplein of speeltuin. En neem vooral contact met ons op om je wensenlijstje met ons door te nemen.

Speelplek in 3D

Als de keuze voor de speeltoestellen is gemaakt of je hebt je eigen speeltoestellen-ontwerp ingestuurd, gaan wij verder voor je aan de slag. Wij maken inzichtelijk hoe jouw speeltoestel of speelplek eruit komt te zien. Want wij zijn van mening dat plaatjes altijd nog meer zeggen dan praatjes. Met een 3D-ontwerpadvies maken wij de speelplek visueel inzichtelijk en geven wij advies over hoe je deze het beste kunt inrichten. Natuurlijk ontvang je hierbij ook een passende offerte.

Het uiteindelijke resultaat

Als we het met elkaar eens geworden zijn, bestellen wij de benodigde speeltoestellen en valdemping en gaat onze montageploeg aan het werk om de speelplek daadwerkelijk te realiseren. Wij maken gebruik van eigen medewerkers die dagelijks speeltoestellen plaatsen en valondergronden aanbrengen. Mochten zij onverwachte dingen tegenkomen dan zorgen zij ervoor (uiteraard in overleg met jullie) dat deze worden opgelost. Ook na plaatsing is het belangrijk dat speeltoestellen veilig zijn en blijven. Je kunt ervoor kiezen bij ons een inspectie- en onderhoudscontract af te sluiten, zodat je je hierover geen zorgen hoeft te maken