Mens erger je niet spel plein plakkers

Pleinspel Mens erger je niet

394
excl. BTW
476,74
incl. BTW

Deze offerte aanvraag is geheel vrijblijvend.

Beschrijving

Het befaamde bordspel mens-erger-je-niet is ook een leuk spel voor op het schoolplein. Aan dit pleinspel kunnen vier kinderen tegelijk deelnemen maar met twee of drie is natuurlijk ook mogelijk.

Meer informatie
Toestel specificaties
Toestel grootte
330 cm
X
330 cm
Productcode PP-Mens-erger-je-niet
Downloads
Productblad en technische info

Meer informatie

Voor dit pleinspel Mens-erger-je-niet moet je een ruimte van 330 x 330 cm reserveren. Het spel wordt in de vorm van een pleinplakker geleverd, dit zijn slijtvaste thermoplastic pleinversieringen die op een harde ondergrond zoals stoeptegels kunnen worden aangebracht. Dit pleinspel wordt geleverd inclusief de benodigde pionnen en dobbelsteen.

De spelregels van mens-erger-je-niet

Mens-erger-je-niet is een eenvoudig spel dat met maximaal vier personen gespeeld wordt. Iedere speler heeft vier pionnen van dezelfde kleur, die allemaal een rondje op het speelveld moeten maken om uiteindelijk op het eindpunt “geparkeerd” te worden. De speler die als eerste alle vier de pionnen op het eindpunt heeft staan, is de winnaar.

Uiteraard zijn er wat “ergernissen” in het spel ingebouwd. Zo moet je eerst een zes gooien voordat een pion aan zijn ronde mag beginnen. En kom je op het speelbord op een veld waar al een pion staat, dan gooi je die eraf en moet deze pion opnieuw aan een ronde beginnen. Op het laatst moet je exact het aantal ogen gooien die nodig zijn om de pion op een leeg eindveld neer te zetten.

Mens-erger-je-niet is een van de pleinspelen in de categorie pleinplakkers. Bekijk ook de mogelijkheden in schoolpleinversieringen en verkeerspleinen

Foto's

TnT speeltoestellen | Cloud
TnT speeltoestellen | Cloud

De TnT 3D-ontwerper brengt speelwensen in kaart.

Schoolplein - Gemeente - Recreatie? Ontwerp zelf speeltoestellen voor de openbare ruimte.

TnT Speeltoestellen maakt gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.