Mens erger je niet spel plein plakkers

Meer informatie

Voor dit pleinspel Mens-erger-je-niet moet je een ruimte van 330 x 330 cm reserveren. Het spel wordt in de vorm van een pleinplakker geleverd, dit zijn slijtvaste thermoplastic pleinversieringen die op een harde ondergrond zoals stoeptegels kunnen worden aangebracht. Dit pleinspel wordt geleverd inclusief de benodigde pionnen en dobbelsteen.

De spelregels van mens-erger-je-niet

Mens-erger-je-niet is een eenvoudig spel dat met maximaal vier personen gespeeld wordt. Iedere speler heeft vier pionnen van dezelfde kleur, die allemaal een rondje op het speelveld moeten maken om uiteindelijk op het eindpunt “geparkeerd” te worden. De speler die als eerste alle vier de pionnen op het eindpunt heeft staan, is de winnaar.

Uiteraard zijn er wat “ergernissen” in het spel ingebouwd. Zo moet je eerst een zes gooien voordat een pion aan zijn ronde mag beginnen. En kom je op het speelbord op een veld waar al een pion staat, dan gooi je die eraf en moet deze pion opnieuw aan een ronde beginnen. Op het laatst moet je exact het aantal ogen gooien die nodig zijn om de pion op een leeg eindveld neer te zetten.

Mens-erger-je-niet is een van de pleinspelen in de categorie pleinplakkers. Bekijk ook de mogelijkheden in schoolpleinversieringen en verkeerspleinen

Foto's

Mens erger je niet spel plein plakkers
Voeg dit product toe aan je offerte
Geheel vrijblijvende offerte
Gecertificeerd
10 jaar garantie
394
excl. BTW
476,74
incl. BTW

Deze offerte aanvraag is geheel vrijblijvend.