Sportbelijning | TnT speeltoestellen

Sportbelijning op het schoolplein

Een voetbalveld, volleybalveld of basketbalveld aanleggen? Met sportbelijning maak je binnen no-time een sportveld op je schoolplein. De sportbelijning kan direct op de tegels van het schoolplein worden aangebracht en met de verschillende lijnen kun je je sportveld aanpassen naar de beschikbare ruimte.

Waarom sportbelijning voor een sportveld?

Een sportveld nodigt uit tot bewegen. En sportbelijning is een goedkope en eenvoudige oplossing om bijvoorbeeld een voetbalveld op het schoolplein te maken. Overigens is sportbelijning niet alleen voor scholen geschikt, overal waar ruimte is, kan een sportveld aangelegd worden. Dus ook een voetbalveld in een woonwijk in de gemeente of een volleybalveld op een camping is met sportbelijning snel gemaakt, mits er maar een harde ondergrond aanwezig is.

Pleinplakker basketbal sportbelijning
172 excl. BTW
PP-Basketbal Bucket
Pleinplakker Volleybalveld Sportbelijning
389 excl. BTW
PP-Volleybalveld
406 excl. BTW
PP-Voetbalveld
Pleinplakker Atletiekbaan - sportbelijning
436 excl. BTW
PP-Atletiekbaan
Pleinplakker sportbaan
811 excl. BTW
PP-Sprintbaan
Pleinplakker Basketbalveld | Sportbelijning
787 excl. BTW
PP-Basketbalveld

Voordelen van sportbelijning

Sportbelijning wordt gemaakt van thermoplastic en kan alleen op een harde ondergrond aangebracht worden. Denk hierbij aan stoeptegels, asfalt of beton(platen). Sportbelijning is zeer slijtvast en kan tegen vorst, sneeuw en zout. Bovendien is het een zeer duurzame en milieuvriendelijke manier voor het aanleggen van een sportveld. Je hebt wel droog weer nodig om de belijning aan te brengen. Ook de buitentemperatuur (minimaal 8 graden Celsius) en de temperatuur van het beton zijn belangrijk om de sportbelijning goed te laten hechten. Uiteraard helpen we je graag bij het aanbrengen van je sportveld.

Sportbelijning voor schoolplein kopen

Bij TnT Speeltoestellen vind je sportbelijning voor o.a. voetbal, basketbal, atletiek en volleybal. De lijnen van de sportbelijning zijn verkrijgbaar in verschillende diktes en kleuren. Vraag ons om advies voor een uitdagend sportveld op je schoolplein. Wil je je sportveld helemaal compleet maken, combineer dan de sportbelijning met bijvoorbeeld onze voetbalgoaltjes of de basketbalpaal. Hieronder vind je enkele voorbeelden van sporttoestellen die goed met de sportbelijning te combineren zijn.

Pleinplakkers

Naast sportbelijning zijn er nog veel meer mogelijkheden om een schoolplein op een goedkope manier op te sieren en van spelletjes te voorzien. Het assortiment pleinplakkers waartoe de sportbelijning ook behoort, heeft een omvangrijk assortiment kleurrijke en leerzame pleinstickers waar kinderen spelenderwijs met letters en getallen in aanraking komen of waarmee leuke spelletjes gespeeld kunnen worden zoals mens-erger-je-niet of twister. Bekijk de mogelijkheden aan pleinplakkers op onze website en vraag ons naar de mogelijkheden.