zandbaktafeltje - tafeltje - zandbakstoel - zandbak - speelplaat - balanceerplaat

Een zandtoestel is veel meer dan een zandbak

Een zandtoestel is een uitgebreid speeltoestel voor in een grote zandbak of op een groot zandstrand bij een recreatieplas op de camping. Met een zandtoestel bied je de kinderen net wat meer mogelijkheden en dit zal ook de oudere kinderen aanspreken. Een zandspeeltoestel heeft vaak uitgebreide speelelementen om zand te verplaatsen via een buizenstelsel of rad bijvoorbeeld en emmertjes om zand te scheppen of op en neer te takelen. Het zijn ideale speeltoestellen waar meerdere kinderen tegelijk mee kunnen spelen en die vaak leiden tot leuke rollenspellen. Bovendien vergroot je met samenspelen de sociale vaardigheden van een kind.

Productfilters

Showing all 6 results

Categorieën
Prijs
Leeftijdscategorie
0 tot 3 jaar(6)
4 tot 8 jaar(6)
8 tot 12 jaar
12+
Maximale valhoogte
Toon alles
30cm(1)
60cm(6)
90cm(6)
120cm(6)
150cm(6)
180cm(6)
210cm(6)
240cm(6)
Minimale valhoogte
Toon alles
30cm(6)
90cm
60cm(5)
120cm
150cm
180cm
210cm
240cm
Geschikt voor mindervaliden?
Bevat een glijbaan?
Ja
Nee(6)

Showing all 6 results

Filter producten
zandbaktafeltje - tafeltje - zandbakstoel - zandbak - speelplaat - balanceerplaat
187 excl. BTW
PE-Z470
zandtafels - 3 zandbak tafels - zandbakpaddestoel - zandbakkrukje - balansstapjes - zandbak - zandbaktafeltje
Zand tafel
Maximale valhoogte van 49cm
792 excl. BTW
PE-Z480
829 excl. BTW
ZS-GRAAF
941 excl. BTW
PE-211108
7.493 excl. BTW
PE-ZS101
Zandspelen
Maximale valhoogte van 60cm
6.887 excl. BTW
PE-ZS102

Graafmachine voor zandbak

Een zandbak vol met speelzand geeft al veel speelplezier voor kinderen maar met een zandspeeltoestel geef je een zandbak net even wat extra aantrekkingskracht. Schepjes, emmers en vormpjes behoren als vanzelfsprekend in een zandbak en geven ook voldoende speelmogelijkheden zoals gaten graven of zandkastelen bouwen. Maar wat als je zo’n stoere zandgraafmachine in je zandbak hebt staan waarop je als een echte machinist super stoer een gat kunt graven of zand verplaatsen

Zandtafels

Onze zandtafels zijn een kleurig item in de zandbak. De zandtafel is verkrijgbaar met een enkel plateau, drie plateaus op verschillende hoogtes of een zandtafel met drie krukjes. De zandtafels met tafelblad bieden een stevige ondergrond voor het gebruik van vormpjes bijvoorbeeld voor het bakken van zandtaartjes. Omdat de tafelbladen in verschillende kleuren leverbaar zijn, fleuren ze de zandbak extra op. In de zandtafel met krukjes kun je zand of water doen. Op deze manier maak je een speciaal plekje voor de kleintjes om met zand of water (of beide) te kliederen. Deze tafel kun je ook op een harde ondergrond zetten en dan vullen met zand of water.

Zelf zandbak samenstellen

Weet je wat zo mooi is aan onze zandbakken? Je kunt zelf de afmeting bepalen en je eigen zandbak samenstellen. Met onze betonelementen maak je een robuuste betonnen zandbak die nooit meer kapot gaat. Kies je voor kunststofelementen? Dan kun je naast de afmeting ook nog eens de kleurstelling van je zandbak zelf bepalen. Kies je voor een kleur of ga je voor een bijzondere kleurstelling voor je zandbak? Bekijk voor een mooie kleurstelling het project bij de Lukasschool in Amsterdam.