TnT Speeltoestellen maakt gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.
Inspecteren van speeltoestellen

Laat uw speeltoestellen inspecteren

Elk speeltoestel moet volgens de Nederlandse overheid jaarlijks volgens de EN-1176 norm geïnspecteerd worden. Dit is een inspectie om te kijken of het speeltoestel op dat moment nog voldoet aan de laatste normen. Bewegende en draaiende delen zijn gevoelig voor slijtage en dienen vaker dan één keer per jaar geïnspecteerd te worden. Veel van deze inspecties kun je ook zelf uitvoeren door maandelijks de speeltoestellen grondig te bekijken. De bevindingen kunnen in het door TnT speeltoestellen bijgeleverde logboek worden bij gehouden.

Bij TnT speeltoestellen hebben we een eigen inspectiesysteem ontwikkeld om zo alle gegevens online en per speelplek inzichtelijk te hebben. We komen één maal langs om alles in kaart te brengen, ook de wat oudere speeltoestellen van andere leveranciers worden dan meegenomen.Wij maken dan per speeltoestel een inspectie advies en in de meeste gevallen voldoet een kleine aanpassing of reparatie. Door de jarenlange ervaring van TnT speeltoestellen in de montage kiezen we de oplossing die bij de leeftijd van het speeltoestel past. Als repareren niet meer de moeite waard is zullen we dit tijdig aangeven zodat er in de begroting al rekening mee kan worden gehouden.

Voorbeelden inspecties speeltoestellen

Hieronder vind je enkele voorbeelden van reeds door ons uitgevoerde inspecties, constateringen en reparaties.

Scheuren in de staanders
Kapje ontbreekt
Scheuren in het hout
Vinger beknelling aanwezig
Scherpe randen en kieren aanwezig

Maak vrijblijvend een afspraak

Heb je een vraag of wil je vrijblijvend meer informatie omtrent de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op via onderstaande formulier. Wij komen graag eens langs om de mogelijkheden te bespreken.

Wij gebruiken de door jou ingevulde gegevens enkel om je vraag te beantwoorden.

TnT speeltoestellen | Cloud
TnT speeltoestellen | Cloud