Pleinspel Twister

174
excl. BTW
210,54
incl. BTW

Deze offerte aanvraag is geheel vrijblijvend.

Beschrijving

Twister is het spel waar je elastische armen en benen voor moet hebben en je lichaam in allerlei kronkels moet kunnen buigen. En dit spel is er nu ook in de vorm van een pleinplakkerspel voor op het schoolplein. Hoe leuk is dat!

Meer informatie
Toestel specificaties
Toestel grootte
120 cm
X
180 cm
Productcode PP-Twisterspel
Downloads
Productblad

Meer informatie

De spelregels van pleinspel Twister

Het pleinspel Twister bestaat uit een speelveld van vier rijen met zes cirkels in één kleur. De bijgeleverde dobbelsteen met handjes en voetjes en de dobbelsteen met kleuren bepaalt waar je je handen en voeten moet neerzetten. Gooi je een hand en de kleur rood, dan moet je je hand op een rode cirkel plaatsen. Gooi je daarna een voet in de kleur blauw dan moet je voet op een blauwe cirkel maar de hand op de rode cirkel blijven staan. En daarvoor heb je wel wat behendigheid nodig. De uiteindelijke winnaar is de speler die het langst overeind weet blijven te staan.

Met pleinspelen maak je betaalbare spelletjes op een harde ondergrond zoals op tegels of asfalt. Ook kun je met lijnen complete verkeerspleinen inrichten of een sportveld maken. Het zijn dan ook perfecte schoolpleinversieringen met leuke en leerzame speelfuncties.

Foto's

Twisterspel pleinplakkers
Twisterspel pleinplakkers