Pleinplakkers | TnT speeltoestellen

Pleinplakkers, de perfecte schoolpleinversiering

Pleinplakkers zijn kleurrijke en slijtvaste pleinversieringen voor op het schoolplein of een speelplek. Pleinplakkers fleuren niet alleen de saaie grijze tegels van een speelplein op, ze bieden ook een aanvullend speelelement op een speelplaats. Naast spelletjes als Twister en Mens-erger-je-niet, zijn er ook verschillende leerzame speelfiguren waarbij letters en cijfers een hoofdrol spelen. Naast educatieve pleinversiering vormen pleinplakkers dus ook veel aanleiding tot het spelen van leuke spelletjes.

Productfilters

Showing all 9 results

Categorieën
Pleinspelen(10)
Pleinversieringen(9)
Verkeerspleinen(6)
Prijs
Leeftijdscategorie
0 tot 3 jaar(9)
4 tot 8 jaar(9)
8 tot 12 jaar(9)
12+
Maximale valhoogte
Toon alles
30cm(3)
60cm(3)
90cm(3)
120cm(3)
150cm(3)
180cm(3)
210cm(3)
240cm(3)
Minimale valhoogte
Toon alles
30cm(3)
90cm
60cm
120cm
150cm
180cm
210cm
240cm
Geschikt voor mindervaliden?
Bevat een glijbaan?
Ja
Nee(9)

Showing all 9 results

Filter producten

De voordelen van pleinplakkers

  • Pleinplakkers zijn zeer slijtvast
  • Ze zijn een milieuvriendelijke pleinversiering
  • Ze worden gemaakt van primaire en vrolijke kleuren
  • Ze zijn vorst-, sneeuw- en zoutbestendig
  • Pleinplakkers zijn schoon en snel te plaatsen (zelf of door ons montageteam). Door het zeer gevarieerde aanbod, is er voor ieder schoolplein een spel

De mogelijkheden van pleinversiering

De mogelijkheden van pleinplakkers zijn groot. Je gebruikt ze als pleinversiering of voor pleinspelen op het sportveld of schoolplein. Omdat het assortiment veel variatie biedt, kun je er talloze spelletjes voor op het schoolplein mee bedenken. Met het gevarieerde aanbod in pleinplakkers creëer je heel snel een hinkelbaan, alfabetspel of cijferkrokodil op je schoolplein. Ook zijn er diverse pleinplakkers voor sportactiviteiten te koop. Met de sportbelijning maak je eenvoudig een afbakening voor een voetbal- tennis- basketbal- of volleybalveld op je speelplein. En met de verkeerspleinplakkers richt je een compleet verkeersplein in en laat je kinderen spelenderwijs kennismaken met de verkeersregels. Je kunt hierbij een eigen verkeersplein ontwerpen met rotondes, kruisingen, haaientanden, zebrapaden en andere verkeerssituaties. Bekijk ook het project Al Amana in Zwolle.

Met pleinplakkers de leukste pleinspelen

Met pleinplakkers creëer je de leukste spelletjes voor op het schoolplein. Deze vrolijke pleinversiering stimuleert kinderen om actieve en leerzame spelletjes te doen. Pleinplakkers dagen kinderen uit om lekker samen te spelen en bewegen. Je vrolijkt dus niet alleen je schoolplein op maar prikkelt ook de fantasie van kinderen om hun eigen spel te spelen. En dat is nog niet alles, omdat pleinplakkers goedkoop in aanschaf en eenvoudig aan te brengen zijn, breidt je de speelwaarde van je schoolplein met weinig geld uit

Pleinplakkers aanbrengen

Pleinplakkers zijn zeer slijtvaste pleinversieringen die het gebruik van betonverf overbodig maken. Ze worden gemaakt van thermoplastic en kunnen alleen op een harde ondergrond worden aangebracht zoals stoeptegels of asfalt. Voor het aanbrengen van pleinplakkers heb je een gasbrander en droog weer nodig. Bovendien moet de buitentemperatuur niet te laag zijn (minimaal 8 graden). Pleinplakkers zijn duurzaam, volledig milieuvriendelijk en hechten zich permanent aan de ondergrond.

Schoolpleinversiering of pleinspel kopen?

Met pleinplakkers zorg je met een kleine investering voor meer speelwaarde op je schoolplein. We hebben niet alle pleinplakkers op onze website staan maar we kunnen wel alles leveren en aanbrengen. Dus zoek je een specifieke pleinversiering voor op het schoolplein, laat het ons weten.