Meer informatie

Combinatietoestel met meerdere glijbanen

Wauw, dit speeltoestel wil je toch gewoon op je speelplaats. Door de veelheid aan speelelementen die met elkaar verbonden zijn door platformen op verschillende hoogteniveaus is dit combinatietoestel geschikt voor voor zowel jonge als oudere kinderen. Twee platformen hebben een opvallend dak voor een speelse uitstraling. De spijlwanden rondom de diverse vloeren geven op alle hoogtes een veilig gevoel. Daarnaast is er voor een aantal wanden gekozen voor een spelpaneel. Kijk op de klok met de voeten op de grond of speel 3 op een rij op grote hoogte, het kan allemaal.

Speeltoestel in creatieve opstelling

Je kunt de vloeren van dit speeltoestel op verschillende manieren bereiken. Er is een veilige trap naar boven maar je kunt ook via het gebogen klimrek of de doppenopgang. Er zijn twee kunststof glijbanen: een dubbele glijbaan waar je met z’n tweetjes tegelijk af kunt roetsjen maar ook een spannende rondlopende tunnelglijbaan. Of kies je voor de glijstang voor de weg naar beneden? Het combinatietoestel heeft een ringladder om al hangend je kracht en behendigheid te testen.

Speeltoestel tekenen in de TnT 3D-ontwerper

Dit speeltoestel uit de metaal en kunststof serie valt op door de keuze van de kleuren voor de verschillende speelelementen. Maar je kunt voor dit combinatietoestel ook helemaal zelf de kleurstelling bepalen. De staanders en vloeren worden standaard in zwart geleverd maar voor een heleboel speelelementen kun je kiezen uit 12 kleuren. Mix en match verschillende kleuren of ga voor een rustige uitstraling door maar een basiskleur te gebruiken. Alhoewel dit een geweldig speeltoestel is, kunnen we ons voorstellen dat je net wat andere speelelementen wilt toevoegen of weglaten. Daarom kun je dit combinatietoestel naar eigen wens aanpassen in de TnT 3D-ontwerper maar ook een heel nieuw speeltoestel ontwerpen. Probeer het eens!

Projecten waar we dit toestel geplaatst hebben

R.K. Petrusschool in Hengevelde

Gerelateerde producten

9.513 excl. BTW
C-256
5.727 excl. BTW
C-222
7.926 excl. BTW
C-225
9.396 excl. BTW
C-259
Voeg dit product toe aan je offerte
Geheel vrijblijvende offerte
Gecertificeerd
10 jaar garantie
21.481
excl. BTW
25.992,01
incl. BTW

Deze offerte aanvraag is geheel vrijblijvend.