Combinatietoestel met meerdere glijbanen

21.481
excl. BTW
25.992,01
incl. BTW

Deze offerte aanvraag is geheel vrijblijvend.

Beschrijving

Dit combinatietoestel heeft alles wat kinderen zich maar kunnen wensen. Het speeltoestel heeft een enorme aantrekkingskracht door zijn opvallende kleurstelling en de speelmogelijkheden zijn eindeloos, zowel voor klein als groot.

Meer informatie
Toestel specificaties
Toestel hoogte
420 cm
Valhoogte
180 cm
Vrije valruimte
127 m²
Benodigde ruimte
1130 cm
X
1120 cm
X
420 cm
Toestel grootte
820 cm
X
780 cm
X
420 cm
Productcode C-351
Downloads
Productblad en technische info

Meer informatie

Combinatietoestel met meerdere glijbanen

Wauw, dit speeltoestel wil je toch gewoon op je speelplaats. Door de veelheid aan speelelementen die met elkaar verbonden zijn door platformen op verschillende hoogteniveaus is dit combinatietoestel geschikt voor voor zowel jonge als oudere kinderen. Twee platformen hebben een opvallend dak voor een speelse uitstraling. De spijlwanden rondom de diverse vloeren geven op alle hoogtes een veilig gevoel. Daarnaast is er voor een aantal wanden gekozen voor een spelpaneel. Kijk op de klok met de voeten op de grond of speel 3 op een rij op grote hoogte, het kan allemaal.

Speeltoestel in creatieve opstelling

Je kunt de vloeren van dit speeltoestel op verschillende manieren bereiken. Er is een veilige trap naar boven maar je kunt ook via het gebogen klimrek of de doppenopgang. Er zijn twee kunststof glijbanen: een dubbele glijbaan waar je met z’n tweetjes tegelijk af kunt roetsjen maar ook een spannende rondlopende tunnelglijbaan. Of kies je voor de glijstang voor de weg naar beneden? Het combinatietoestel heeft een ringladder om al hangend je kracht en behendigheid te testen.

Speeltoestel tekenen in de TnT 3D-ontwerper

Dit speeltoestel uit de metaal en kunststof serie valt op door de keuze van de kleuren voor de verschillende speelelementen. Maar je kunt voor dit combinatietoestel ook helemaal zelf de kleurstelling bepalen. De staanders en vloeren worden standaard in zwart geleverd maar voor een heleboel speelelementen kun je kiezen uit 12 kleuren. Mix en match verschillende kleuren of ga voor een rustige uitstraling door maar een basiskleur te gebruiken. Alhoewel dit een geweldig speeltoestel is, kunnen we ons voorstellen dat je net wat andere speelelementen wilt toevoegen of weglaten. Daarom kun je dit combinatietoestel naar eigen wens aanpassen in de TnT 3D-ontwerper maar ook een heel nieuw speeltoestel ontwerpen. Probeer het eens!

Foto's

Onderdelen en materialen

Onderdeel Materiaal
Palen127mm gegalvaniseerd gepoedercoat staal met antiroest afwerking
Vloeren2,5mm staalbord met rubber gecoate anti slip afwerking
Trappen2,5mm staalbord met rubber gecoate anti slip afwerking
Spijlwanden2,5mm gegalvaniseerd gepoedercoat antiroest staal. Laser gesneden
GlijbaanGerecycled LLDEP 10mm zonbestendig plastic. In mallen vorm gegeven
KunststofGerecycled LLDEP 10mm zonbestendig plastic. In mallen vorm gegeven
PaalkappenAluminium
SchroevenRVS 6 kant schroeven en gepolijste torx bouten

Projecten waar we dit toestel geplaatst hebben

R.K. Petrusschool in Hengevelde
TnT speeltoestellen | Cloud
TnT speeltoestellen | Cloud

De TnT 3D-ontwerper brengt speelwensen in kaart.

Schoolplein - Gemeente - Recreatie? Ontwerp zelf speeltoestellen voor de openbare ruimte.

TnT Speeltoestellen maakt gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.