Klik om een thema te kiezen
Kleur 1
Kleur 2
Kleur 3
Kleur 4
Kleur 5
Kleur 6
Kleur 7

Meer informatie

Fantasierijk piratenschip

Dit Piratenschip heeft een stevige trap naar boven met een veilige leuning. Uitermate geschikt voor de jongere kinderen om naar boven en beneden te gaan. Maar je kunt ook kiezen voor de slangentrap of de opgang met de pionnen. Boven vind je een supergroot platform waar je heerlijk kunt spelen met je vriendjes en waar de vlaggen al voor je zijn gehesen. Door voor het platform ook driehoekige vloeren te gebruiken, kun je nog beter van de ruimte gebruik maken om extra speelelementen toe te voegen. Wil je naar beneden, kies dan de kunststof glijbaan of de glijstang. Dit speeltoestel heeft een mooie uitbreiding op de grond in de vorm van de boeg van het Piratenschip.

Eigen kleurencombinaties kiezen

Het Piratenschip behoort tot de metaal en kunststof lijn van TnT Speeltoestellen. De staanders en het platform van dit speeltoestel zijn altijd in zwart gepoedercoat staal geleverd. Ook het hekwerk rondom het platform en langs de trap is van gepoedercoat staal, alleen mag je hiervan zelf de kleur bepalen. Dit geldt ook voor de kunststof glijbaan en de boeg van het schip bijvoorbeeld. Zo bepaal je je eigen kleurcombinatie voor dit Piratenschip en maak je een speeltoestel op maat.

Betaalbare speeltoestellen

Door verschillende materialen te gebruiken, blijft dit Piratenschip een betaalbaar speeltoestel. Het toestel is echter naar eigen inzicht verder uit te breiden met verschillende speelelementen. Gebruik hiervoor onze gratis online TnT 3D-ontwerper.

Gerelateerde producten

Groot Combinatietoestel
Maximale valhoogte van 210cm
24.279 excl. BTW
C-344
10.930 excl. BTW
C-271m
18.165 excl. BTW
C-338
10.308 excl. BTW
C-257
Voeg dit product toe aan je offerte
Geheel vrijblijvende offerte
Gecertificeerd
10 jaar garantie
10.186
excl. BTW
12.325,06
incl. BTW

Deze offerte aanvraag is geheel vrijblijvend.