Meer informatie

Klimtoren met glijbaan

Onder het dubbele platform van het speeltoestel zijn twee bankjes gemaakt waar de kleintjes op kunnen zitten. Zet je dit speeltoestel in het zand dan heb je meteen een mooie zandbak onder het plateau. Voor de wat oudere kinderen is het de uitdaging om naar boven te klimmen. Dit kan via verschillende opgangen maar een vaste trap naar boven ontbreekt. Dus klim je via de doppen naar boven of ga je via de wikkelopgang? Ben je eenmaal boven dan kun je via de kunststof glijbaan naar beneden maar je kunt ook als een echte brandweerman via de glijstang naar beneden glijden.

Gecertificeerd speeltoestel van metaal en kunststof

Dit gecertificeerde speeltoestel komt uit de de metaal en kunststof serie waarbij robuust metaal wordt gecombineerd met betaalbaar kunststof. De staanders en de stijlwanden zijn gemaakt van gegalvaniseerd gepoedercoat staal met anti-roest afwerking. Het platform is van staalbord met een anti-slip afwerking. De kunststof glijbaan, doppen en de bankjes kunnen prima tegen het Nederlandse weer en de zon.

Speeltoestel aanpassen in online tool TnT 3D-ontwerper

Dit speeltoestel is helemaal naar eigen wens aan te passen in de TnT 3D-ontwerper. Breidt het uit met extra platformen en speelfuncties en wijzig de opgangen door bijvoorbeeld een vaste trap toe te voegen. Ook kun je de kleuren van je speeltoestel in dit online programma zelf kiezen. Kies kleuren die passen bij je huisstijl of bij de kleuren van het (school)gebouw. Zowel de 3D-ontwerper als de kleuren aanpassen is een gratis service van TnT Speeltoestellen.

Projecten waar we dit toestel geplaatst hebben

glijbaan bij SC Barbaros in Hengelo
Speeltoestellen uit voorraad voor Sportclub Barbaros in Hengelo
Combinatietoestel met kunststof glijbaan op speelplek Vrienzenveen gemeente Twenterand
Twenterand investeert in nieuwe speeltoestellen in Vriezenveen
OBS Park Stokhorst in Enschede
TnT speeltoestellen | Cloud
TnT speeltoestellen | Cloud

TnT Speeltoestellen maakt gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.
Voeg dit product toe aan je offerte
Geheel vrijblijvende offerte
Gecertificeerd
10 jaar garantie
5.727
excl. BTW
6.929,67
incl. BTW

Deze offerte aanvraag is geheel vrijblijvend.