Combinatietoestel met meerdere glijbanen

13.451
excl. BTW
16.275,71
incl. BTW

Deze offerte aanvraag is geheel vrijblijvend.

Beschrijving

Glijden, dat is wel het hoofdthema van dit gecertificeerde combinatietoestel met meerdere glijbanen. Het zijn er maar liefst drie waarmee jij samen met je vriendjes en vriendinnetjes als een speer naar beneden kunt glijden. Welke kies jij?

Meer informatie
Toestel specificaties
Toestel hoogte
415 cm
Valhoogte
150 cm
Vrije valruimte
78 m²
Benodigde ruimte
908 cm
X
852 cm
X
415 cm
Toestel grootte
610 cm
X
492 cm
X
415 cm
Productcode C-335
Downloads
Productblad en technische info
Montagehandleiding

Meer informatie

Glijbaan plus

Maar dit combinatietoestel biedt veel meer dan alleen maar glijden. Het speeltoestel bestaat uit twee platformen die met elkaar verbonden zijn door een opvallende half open kunststof verbindingstunnel om doorheen te lopen of de kruipen. Het vierkant platform met de dubbele glijbaan beklim je door de spiraalopgang of het verticale klimrek en met de dubbele glijbaan sta je binnen no-time weer met beide voeten op de grond. Het zeshoekige platform kun je via de opgang met de kunststof doppen bereiken. Het leuke van dit platform is dat er in plaats van spijlhekken, educatieve spelpanelen zijn geplaatst. Hier kun je boven dus een spelletje drie op een rij spelen of de radertjes eens flink laten draaien. Wil je weer naar beneden dan glij je met een bochtje naar beneden. Onderaan dit platform is ook nog een mogelijkheid gemaakt om te gaan zitten. Plaats je dit speeltoestel in het zand dan heb je een lekker bankje om nog even in de zandbak te spelen. De kunststof dakjes boven de platformen beschermen je tegen de felle zon of een regenbuitje en maken dit speeltoestel helemaal af.

Metaal en kunststof combinatietoestel

Dit combinatietoestel uit de metaal- en kunststof serie bekent een heleboel kleur. En de kleurstelling van deze speeltoestellen kun je helemaal zelf bepalen door te kiezen uit een of meerdere kleuren en/of kleurcombinaties. En dat is nog maar een voordeel uit deze serie, want met de TnT 3D-ontwerper kun je dit speeltoestel helemaal naar eigen wens aanpassen of een compleet nieuw professioneel speeltoestel ontwerpen. Voeg naar wens platformen, nieuwe speelelementen en opgangen toe of vervang het ene speelelementen voor een ander. Er is van alles mogelijk in dit online ontwerpprogramma dat je gratis kunt gebruiken en waar je helemaal los kunt gaan in het ontwerpen van je eigen speeltoestel.

Foto's

Onderdelen en materialen

Onderdeel Materiaal
Palen127mm gegalvaniseerd gepoedercoat staal met antiroest afwerking
Vloeren2,5mm staalbord met rubber gecoate anti slip afwerking
Spijlwanden2,5mm gegalvaniseerd gepoedercoat antiroest staal. Laser gesneden
GlijbaanGerecycled LLDEP 10mm zonbestendig plastic. In mallen vorm gegeven
KunststofGerecycled LLDEP 10mm zonbestendig plastic. In mallen vorm gegeven
PaalkappenAluminium
SchroevenRVS 6 kant schroeven en gepolijste torx bouten
TnT speeltoestellen | Cloud
TnT speeltoestellen | Cloud

De TnT 3D-ontwerper brengt speelwensen in kaart.

Schoolplein - Gemeente - Recreatie? Ontwerp zelf speeltoestellen voor de openbare ruimte.

TnT Speeltoestellen maakt gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.