Klik om een thema te kiezen
Kleur 1
Kleur 2
Kleur 3
Kleur 4
Kleur 5
Kleur 6
Kleur 7

Meer informatie

Speeltoestel op maat

Deze speeltoren met dubbele glijbaan is opgebouwd uit twee platformen op verschillende hoogteniveaus en heeft twee bijzondere kunststof glijbanen. Het lage platform klim je op via de stevige trap met veilige leuningen Aan dit platform is de dubbele glijbaan bevestigd. Via een schuine vloer klim je een platform hoger waar je de dichte spiraalglijbaan vindt om naar beneden te roetsjen. Als omheining van de platformen vind je onder andere enkele spelpanelen. Het mooie vormgegeven dakje geeft dit speeltoestel extra uitstraling.

Speeltoestel van metaal en kunststof

De staanders, trap, spijlwanden en vloeren van de platformen zijn van robuust metaal. De vloeren van het platform en de vaste trap naar boven zijn van staalbord en hebben een veilige antislip afwerking. De kunststof glijbanen en het dak zijn van zon bestendig kunststof. Deze speeltoren uit de metaal en kunststof serie is naar eigen wens aan te passen in de TnT 3D ontwerper. Voeg platforms, opgangen en speelelementen toe en maak je eigen speeltoestel op maat. Ben je niet zo van het paars, kies dan voor een andere kleurstelling uit ons kleurenpalet van 12 kleuren. We passen dit gratis voor je aan.

Projecten waar we dit toestel geplaatst hebben

Bistro De Kolenbrander in Hengevelde
TnT speeltoestellen | Cloud
TnT speeltoestellen | Cloud

TnT Speeltoestellen maakt gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.
Voeg dit product toe aan je offerte
Geheel vrijblijvende offerte
Gecertificeerd
10 jaar garantie
14.559
excl. BTW
17.616,39
incl. BTW

Deze offerte aanvraag is geheel vrijblijvend.