Klik om een thema te kiezen
Kleur 1
Kleur 2
Kleur 3
Kleur 4
Kleur 5
Kleur 6
Kleur 7

Meer informatie

Uitgebreid klimtoestel met veel speelfuncties

De stevige en veilige trap leidt naar het laagste plateau en van daaruit kun je linksaf naar het platform met de glijbaan en glijstang of linksaf naar het platform met de gebogen slangentrap. Wil je niet via de trap naar boven dan kun je ook kiezen voor de wikkelspiraal of de pionnen. Het leuke is dat er onder een platform ook nog een zitje is gemaakt om even lekker te gaan zitten. Het dakje op de platformen geeft dit professionele speeltoestel net dat beetje meer uitstraling.

Zelf je kleuren kiezen voor speeltoestellen

Dit combinatietoestel komt uit de metaal en kunststof lijn. Voor de uitstraling kies je je eigen kleurcombinaties want de verschillende speelelementen zijn in diverse kleuren leverbaar. Zo maak je een speeltoestel op maat die past bij je schoolplein en huisstijl. Wil je net even iets andere speelelementen voor je speeltoestel gebruik dan de TnT 3D-ontwerper voor een speeltoestel op maat.

Valondergrond kiezen

Houd wel rekening met speciale valdemping in verband met de valhoogte van het speeltoestel. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden zoals rubberen tegels of kunstgras.

TnT speeltoestellen | Cloud
TnT speeltoestellen | Cloud

TnT Speeltoestellen maakt gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.
Voeg dit product toe aan je offerte
Geheel vrijblijvende offerte
Gecertificeerd
10 jaar garantie
10.710
excl. BTW
12.959,10
incl. BTW

Deze offerte aanvraag is geheel vrijblijvend.