Combinatietoestel

10.930
excl. BTW
13.225,30
incl. BTW

Deze offerte aanvraag is geheel vrijblijvend.

Beschrijving

Dit combinatietoestel is, door zijn opstelling, heel goed om een lege hoek op een speelplaats op te vullen. Met een aantal uitdagende speelelementen is dit een prima speeltoestel voor de oudere kinderen en past dan ook goed bij de hogere groepen op het schoolplein.

Meer informatie
Toestel specificaties
Toestel hoogte
300 cm
Valhoogte
210 cm
Vrije valruimte
92 m²
Benodigde ruimte
1088 cm
X
843 cm
X
300 cm
Toestel grootte
740 cm
X
547 cm
X
300 cm
Productcode C-271
Downloads
Productblad en technische info
Montagehandleiding

Meer informatie

Combinatietoestel voor “in de hoek”

Dit professionele speeltoestel bestaat uit drie hoge platformen van 210 cm. Deze vloeren worden met elkaar verbonden door verschillende speelelementen. De verschillende platformen beklim je niet via een normale trap maar door via verschillende speelelementen naar boven of beneden te gaan. Je kunt kiezen voor de opgang met de pionnen, de slangentrap, de wikkelspiraal of het klimrek met de spijlen. Eenmaal boven kun je gebruik maken van de verbinding met het verticale klimnet of de wiebelende halfopen balanceertunnel. Naar beneden is de kunststof glijbaan de veiligste weg maar je kunt ook kiezen om als een brandweerman via de glijstang naar beneden te roetsjen.

Mix en match met speelelementen en kleuren

Dit speeltoestel behoort tot de metaal en kunststof lijn, een serie die duurzaam metaal combineert met de betaalbaar kunststof. Alle speeltoestellen uit deze lijn kunnen naar eigen wens worden samengesteld. Uiteraard kun je dit samen met TnT doen maar je kunt het ook eerst zelf proberen door gebruik te maken van de TnT 3D-ontwerper, een online ontwerpprogramma om je eigen speeltoestel te ontwerpen. Je begint door te kiezen voor een of meerdere platformen en breidt het speeltoestel uit door verschillende speelelementen en opgangen toe te voegen. De prijs loopt met iedere wijziging mee zodat je direct weet wat je speeltoestel gaat kosten. Ook de kleuren zijn in dit programma zelf aan te passen. Zo kun je een speeltoestel tekenen dat mooi bij de omgeving of de huisstijlkleuren past. Wacht niet langer en start direct met de TnT 3D-ontwerper.

Foto's

Onderdelen en materialen

Onderdeel Materiaal
Palen127mm gegalvaniseerd gepoedercoat staal met antiroest afwerking
Vloeren2,5mm staalbord met rubber gecoate anti slip afwerking
Spijlwanden2,5mm gegalvaniseerd gepoedercoat antiroest staal. Laser gesneden
GlijbaanGerecycled LLDEP 10mm zonbestendig plastic. In mallen vorm gegeven
KunststofGerecycled LLDEP 10mm zonbestendig plastic. In mallen vorm gegeven
PaalkappenAluminium
SchroevenRVS 6 kant schroeven en gepolijste torx bouten
TnT speeltoestellen | Cloud
TnT speeltoestellen | Cloud

De TnT 3D-ontwerper brengt speelwensen in kaart.

Schoolplein - Gemeente - Recreatie? Ontwerp zelf speeltoestellen voor de openbare ruimte.

TnT Speeltoestellen maakt gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.