Klik om een thema te kiezen
Kleur 1
Kleur 2
Kleur 3
Kleur 4
Kleur 5
Kleur 6
Kleur 7

Meer informatie

Speeltoestel met diverse speelelementen

Aan de platformen zijn meerdere speelelementen geplaatst. Op deze manier kun je kiezen hoe je naar boven of beneden gaat. Neem je de slangentrap, het gebogen klimrek of het klimrek met de horizontale spijlen? Ook is er een opgang met gekleurde kunststof pionnen. Naar beneden kan via dezelfde weg als naar boven maar ook via de brandweerpaal of de kunststof glijbaan. Dit speeltoestel met kunststof glijbaan is opgebouwd met staanders van gegalvaniseerd, gepoedercoat staal. De metalen opgangen en het spijlen hekwerk kun je uitvoeren in verschillende kleuren. Ook voor de kunststof onderdelen zoals de glijbaan en de doppen kun je zelf je kleuren kiezen.

Pas dit speeltoestel aan in de TnT 3D-ontwerper

Het speeltoestel is aan te passen in de TnT 3D-ontwerper, een online tool waarin je een eigen ontwerp van een speeltoestel kunt maken of een bestaand speeltoestel aanpassen. Je kunt het speeltoestel uitbreiden met platformen en speelelementen en kiezen voor andere opgangen. Houd ook rekening met speciale valdemping onder het speeltoestel in verband met de valhoogte.

Foto's

TnT speeltoestellen | Cloud
TnT speeltoestellen | Cloud

TnT Speeltoestellen maakt gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.
Voeg dit product toe aan je offerte
Geheel vrijblijvende offerte
Gecertificeerd
10 jaar garantie
6.557
excl. BTW
7.933,97
incl. BTW

Deze offerte aanvraag is geheel vrijblijvend.