Klik om een thema te kiezen
Kleur 1
Kleur 2
Kleur 3
Kleur 4
Kleur 5
Kleur 6
Kleur 7

Meer informatie

Veilige speeltoren met kruipbuis voor de kleintjes

Op deze speeltoren voelt ieder kind zich veilig. Het speeltoestel heeft een hele lage vloer die een opstap vormt naar de trap en twee vloeren met een platformhoogte van 90 cm, die met elkaar verbonden zijn door een kruiptunnel. De platformen zijn via stevige trappen te beklimmen. Op de speeltoren met de stevige kunststof glijbaan is een speels dak gemaakt. Hier vind je ook een spelpaneel met radertjes. Maar wil je hiervoor graag een ander spel, kies dan uit een van de overigespeelpanelen uit ons assortiment. De kinderen die net van iets meer avontuur houden, glijden via de glijstang op het andere platform weer naar beneden.

Professioneel metalen speeltoestel

Met dit professionele speeltoestel uit de metaal en kunststof serie kun je alle kanten uit. Niet alleen door de kleuren van de verschillende speelelementen aan te passen maar ook door het aantal speelfuncties uit te breiden of te wijzigen. Dit kan allemaal in de TnT 3D-ontwerper, een online programma om zelf een speeltoestel te ontwerpen. Ontwerp je eigen originele speeltoestel op maat door speelelementen te combineren en kleuren te mixen en matchen.

Projecten waar we dit toestel geplaatst hebben

Restaurant Erfgoed “de Zegger”
TnT speeltoestellen | Cloud
TnT speeltoestellen | Cloud

TnT Speeltoestellen maakt gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.
Voeg dit product toe aan je offerte
Geheel vrijblijvende offerte
Gecertificeerd
10 jaar garantie
7.926
excl. BTW
9.590,46
incl. BTW

Deze offerte aanvraag is geheel vrijblijvend.