Klik om een thema te kiezen
Kleur 1
Kleur 2
Kleur 3
Kleur 4
Kleur 5
Kleur 6
Kleur 7

Meer informatie

Veelzijdig speeltoestel geschikt voor klein en groot

Maar liefst vier platformen op verschillende niveaus heeft dit veelzijdig speeltoestel. Het laagste platform heeft een stevige trap naar boven, ideaal voor de kleintjes dus. Van hieruit bereik je via het schuine platform met veilige leuningen het hogere platform met de glijbaan. Onderaan de glijbaan is het spelpaneel boter-kaas-eieren bevestigd. De oudere kinderen klimmen via een andere weg naar boven. Dit kan via de speciale trap of de pionnen bij het lage platform maar ook via de spiraal of de slangen opgang bij een van de twee hoge platforms. Je kunt dan via de kunststof glijbaan weer naar beneden maar ook via de brandweerstang. Onder een van de hoge platforms zijn twee zitbankjes gemaakt waar je even rustig kunt gaan zitten.

Dit gecertificeerde speeltoestel heeft een stevig frame van gegalvaniseerde gepoedercoate palen en leuningen. De trap en platformen zijn van staalbord met een veilige antislip laag. De kunststof onderdelen zijn weerbestendig en kunnen het zonlicht prima verdragen zonder te verkleuren.

Pas dit speeltoestel aan in de TnT 3D-ontwerper of teken je eigen speeltoestel

In verband met de valhoogte van 150 cm moet er onder dit speeltoestel wel speciale valdemping aangebracht worden. Je kunt dit speeltoestel ook aanpassen in de TnT 3D-ontwerper, een online programma waar je speelelementen kunt toevoegen, weglaten, andere platformen en opgangen kiezen en ook voor een compleet andere kleurstelling kunt gaan. Op deze manier ontwerp je je eigen speeltoestel op maat.

Projecten waar we dit toestel geplaatst hebben

Eben Haezer Opheusden

Gerelateerde producten

7.926 excl. BTW
C-225
13.451 excl. BTW
C-335
5.341 excl. BTW
C-219
10.930 excl. BTW
C-271m
Voeg dit product toe aan je offerte
Geheel vrijblijvende offerte
Gecertificeerd
10 jaar garantie
9.396
excl. BTW
11.369,16
incl. BTW

Deze offerte aanvraag is geheel vrijblijvend.