Klik om een thema te kiezen
Kleur 1
Kleur 2
Kleur 3
Kleur 4
Kleur 5
Kleur 6
Kleur 7

Meer informatie

Combinatietoestel met meerdere klimfuncties

Er is geen vaste trap naar boven dus moet je een andere weg kiezen om boven te komen. Dat kan via het klimrek met de spijlen, de slangenopgang of via de opgang met de pionnen. Wil je via de eenvoudige weg weer naar beneden dan kies je voor de robuuste kunststof glijbaan maar je kunt ook de glijstang kiezen.

Zelf kleuren kiezen voor je speeltoestel

Voor dit speeltoestel ben je vrij in kleurkeuze. De verschillende speelelementen zijn in meerdere kleuren leverbaar. Zo stel je zelf je speeltoestel samen in de kleuren die jij mooi vindt of die passen bij je school of huisstijl.

Professioneel gecertificeerd speeltoestel

Het gecertificeerde speeltoestel voldoet volledig aan de EN-1176 norm voor professionele speeltoestellen. Door de valhoogte is een speciale valondergrond verplicht. Hierbij kun je kiezen uit verschillende mogelijkheden zoals kunstgras of rubber tegels. Het combinatietoestel komt uit de metaal en kunststof lijn, die robuust metaal combineert met betaalbaar kunststof. Het speeltoestel is in de TnT 3D-ontwerper aan te passen en uit te breiden met meerdere speelelementen.

TnT speeltoestellen | Cloud
TnT speeltoestellen | Cloud

TnT Speeltoestellen maakt gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.
Voeg dit product toe aan je offerte
Geheel vrijblijvende offerte
Gecertificeerd
10 jaar garantie
5.341
excl. BTW
6.462,61
incl. BTW

Deze offerte aanvraag is geheel vrijblijvend.