Speeltoestel met rondloop en tunnel

12.343
excl. BTW
14.935,03
incl. BTW

Deze offerte aanvraag is geheel vrijblijvend.

Beschrijving

Dit speeltoestel heeft alles wat de jeugd zich maar kan wensen. En het is een klimtoestel waar je goed van in beweging komt.

Meer informatie
Toestel specificaties
Toestel hoogte
300 cm
Valhoogte
150 cm
Vrije valruimte
82 m²
Benodigde ruimte
988 cm
X
816 cm
X
300 cm
Toestel grootte
686 cm
X
518 cm
X
300 cm
Productcode C-296
Downloads
Productblad en technische info
Montagehandleiding

Meer informatie

Uitdagend klimtoestel

De vier platformen zijn in een vierkant opgesteld en worden met elkaar verbonden door verschillende uitdagende speelfuncties. Voor de weg naar boven kies je voor verschillende opgangen zoals het gebogen klimrek of de slangentrap. Ben je eenmaal boven dan komt de volgende uitdaging want even makkelijk van de ene naar de andere kant lopen, is er niet bij.

Kies je voor de ringladder of de wielladder, dan is behendigheid en spierkracht in je armen vereist. Je kunt ook via de dichte kruiptunnel of de open brug van platform veranderen. Wil je weer naar beneden dan wordt het weer klimmen of via de glijstang afdalen want een normale glijbaan heeft dit fantastische speeltoestel niet. Het is dan ook een klimtoestel voor de wat oudere jeugd.

Dit speeltoestel uit de metaal en kunststof lijn kan uitgevoerd worden in verschillende kleurstellingen. Je bepaalt helemaal zelf welke kleuren de verschillende speelfuncties moeten krijgen. Alleen de staanders en vloeren zijn altijd uitgevoerd in zwart. Alle metalen onderdelen hebben een antiroest afwerking, de platformen zijn voorzien van anti-slip. De kunststof onderdelen zijn weerbestendig en kunnen de zon goed verdragen.

Wil je dit speeltoestel aanpassen, wel een normale glijbaan toevoegen of wel met een stevige trap naar boven om het ook geschikt te maken voor een jongere doelgroep, gebruik dan de TnT 3D-ontwerper. In dit online programma stel je een speeltoestel op maat samen. Je kunt hierin speelfuncties wijzigen, voor andere opgangen kiezen en de kleuren aanpassen. Lees alles over het zelf ontwerpen van professionele speeltoestellen in de TnT 3D-ontwerper.

In verband met de valhoogte van dit gecertificeerde speeltoestel moet je wel rekening houden met een speciale valdempende ondergrond.

Foto's

Onderdelen en materialen

Onderdeel Materiaal
Palen127mm gegalvaniseerd gepoedercoat staal met antiroest afwerking
Vloeren2,5mm staalbord met rubber gecoate anti slip afwerking
Trappen2,5mm staalbord met rubber gecoate anti slip afwerking
Spijlwanden2,5mm gegalvaniseerd gepoedercoat antiroest staal. Laser gesneden
Stangen2,5mm gegalvaniseerd gepoedercoat antiroest staal. Laser gesneden
GlijbaanGerecycled LLDEP 10mm zonbestendig plastic. In mallen vorm gegeven
KunststofGerecycled LLDEP 10mm zonbestendig plastic. In mallen vorm gegeven
PaalkappenAluminium
SchroevenRVS 6 kant schroeven en gepolijste torx bouten
TnT speeltoestellen | Cloud
TnT speeltoestellen | Cloud

De TnT 3D-ontwerper brengt speelwensen in kaart.

Schoolplein - Gemeente - Recreatie? Ontwerp zelf speeltoestellen voor de openbare ruimte.

TnT Speeltoestellen maakt gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.