Klik om een thema te kiezen
Kleur 1
Kleur 2
Kleur 3
Kleur 4
Kleur 5
Kleur 6
Kleur 7

Meer informatie

Uitdagend klimtoestel

De vier platformen van dit klimtoestel zijn in een vierkant opgesteld en worden met elkaar verbonden door verschillende uitdagende speelfuncties. Voor de weg naar boven kies je voor verschillende opgangen zoals het gebogen klimrek, gebogen slangentrap,  spiraalwikkel, klimrek met horizontale spijlen of de pionnen. Ben je eenmaal boven dan komt de volgende uitdaging want even makkelijk van de ene naar de andere kant lopen, is er niet bij.

Behendigheid aan de ringladder of wielladder

Kies je voor de ringladder of de wielladder, dan is behendigheid en spierkracht in je armen vereist. Een iets eenvoudigere weg is wellicht die van de dichte kruiptunnel of de halfopen balanceerbrug om van platform te veranderen. Wil je weer naar beneden dan wordt het weer klimmen of via de glijstang afdalen want een normale glijbaan heeft dit fantastische speeltoestel niet.

Zelf kleuren bepalen

Dit speeltoestel uit de metaal en kunststof lijn kan uitgevoerd worden in verschillende kleurstellingen. Je bepaalt helemaal zelf welke kleuren de verschillende speelfuncties moeten krijgen. Alleen de staanders en vloeren zijn altijd uitgevoerd in zwart. Alle metalen onderdelen hebben een antiroest afwerking, de platformen zijn voorzien van anti-slip. De kunststof onderdelen zijn weerbestendig en kunnen de zon goed verdragen.

Speeltoestel aanpassen in TnT 3D-ontwerper

Wil je dit speeltoestel aanpassen, wel een normale glijbaan toevoegen of wel met een stevige trap naar boven om het ook geschikt te maken voor een jongere doelgroep, gebruik dan de TnT 3D-ontwerper. In dit online programma stel je een speeltoestel op maat samen. Je kunt hierin speelfuncties wijzigen, voor andere opgangen kiezen en de kleuren aanpassen. Lees alles over het zelf ontwerpen van professionele speeltoestellen in de TnT 3D-ontwerper.

Valondergrond nodig

In verband met de valhoogte van dit gecertificeerde speeltoestel moet je wel rekening houden met een speciale valdempende ondergrond.

Gerelateerde producten

Groot combinatietoestel
Maximale valhoogte van 210cm
20.227 excl. BTW
C-343
6.557 excl. BTW
C-224
5.341 excl. BTW
C-219
Combinatietoestel
Maximale valhoogte van 210cm
10.930 excl. BTW
C-271
Voeg dit product toe aan je offerte
Geheel vrijblijvende offerte
Gecertificeerd
10 jaar garantie
13.574
excl. BTW
16.424,54
incl. BTW

Deze offerte aanvraag is geheel vrijblijvend.