Klik om een thema te kiezen
Kleur 1
Kleur 2
Kleur 3
Kleur 4
Kleur 5
Kleur 6
Kleur 7

Meer informatie

Speeltoren voor een natuurlijke omgeving

Soms heeft een speeltoestel geen opvallende kleuren nodig, gewoon omdat dit niet past in de omgeving waarin het staat. En dit speeltoestel is hier een voorbeeld van. Deze speeltoren mag je ook wel glijtoren noemen, want met een dubbele glijbaan waar je met z’n tweetjes tegelijk naar beneden kunt roetsjen en ook nog eens een enkele glijbaan, is deze speelfunctie goed vertegenwoordigd. En wat dacht je van de kruiptunnel waar je van het ene naar het andere platform kunt komen?  Wil je niet met de trap, dan klim je via de spiraal naar boven. Door de lage platformhoogte van 90 cm is deze speeltoren geschikt voor de jongere kinderen. De vloeren met een anti-slip afwerking voorkomt dat kinderen snel uitglijden en de spijlwanden geven een veilig gevoel.

Pas dit speeltoestel aan in onze TnT 3D-ontwerper

Dit combinatietoestel komt uit de metaal en kunststof serie waarbij robuust metaal is gecombineerd met betaalbaar kunststof. Het mooie van deze serie speeltoestellen is dat je deze in de TnT 3D-ontwerper helemaal naar eigen wens kunt aanpassen. Voor een andere doelgroep verhoog je de platformen bijvoorbeeld en voeg je andere speelfuncties toe. Ook de kleurstelling wijzigen is mogelijk. Van de behouden kleuren die de speeltoren nu heeft, maak je binnen enkele tellen een speeltoestel met primaire kleuren als geel, rood en oranje.

Projecten waar we dit toestel geplaatst hebben

Camping ’t Stien’nBoer Haaksbergen
Café-Speeltuin Grolzicht in Groenlo
TnT speeltoestellen | Cloud
TnT speeltoestellen | Cloud

TnT Speeltoestellen maakt gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.
Voeg dit product toe aan je offerte
Geheel vrijblijvende offerte
Gecertificeerd
10 jaar garantie
7.946
excl. BTW
9.614,66
incl. BTW

Deze offerte aanvraag is geheel vrijblijvend.