Meer informatie

Sierlijke verbinding tussen platformen

Want wat nog meer opvalt aan dit combinatietoestel is de verbinding tussen de twee platformen door de zogenaamde bottenbrug, een half open tunnel die is opgebouwd uit verschillende kunststof elementen. Het speeltoestel bestaat uit twee platformen van 150 cm hoogte. De ene vloer beklim je door het gebogen klimrek of het steile klimrek aan de andere zijde. Aan het platform waar de grote kunststof glijbaan is bevestigd is nog een doppenopgang om naar boven te klimmen. En als je zin hebt, roetsj je niet via de glijbaan maar via een stang naar beneden.

Beken kleur met dit combinatietoestel met glijbaan

Dit combinatietoestel komt uit de metaal- en kunststof serie van TnT Speeltoestellen, een serie professionele speeltoestellen dat robuust metaal combineert met betaalbaar kunststof. De staanders en vloeren worden standaard geleverd van metaal, een materiaal waar je nooit meer naar om hoeft te kijken. Voor de rest worden alle speeltoestellen modulair opgebouwd, dit wil zeggen dat je kunt kiezen uit heel veel speelelementen om je eigen speeltoestel samen te stellen. Dit kun je doen in de TnT 3D-ontwerper, een gratis online programma waar jong en oud een eigen speeltoestel kunt ontwerpen. Bovendien zijn de kleuren van alle kunststof speelelementen naar eigen wens aan te passen. Dus ben je niet zo van het geel en rood, kies dan uit de andere kleuren van het beschikbare kleurenpalet. Probeer de TnT 3D-ontwerper en teken je eigen speeltoestel!

Projecten waar we dit toestel geplaatst hebben

metalen speeltoestel met kunststof speelelementen bij OBS Stap voor Stap in Elst-min
OBS Stap voor Stap in Elst blij met nieuwe speeltoestellen
TnT speeltoestellen | Cloud
TnT speeltoestellen | Cloud

TnT Speeltoestellen maakt gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.