Klik om een thema te kiezen
Kleur 1
Kleur 2
Kleur 3
Kleur 4
Kleur 5
Kleur 6
Kleur 7

Meer informatie

Speeltoestel met kruiptunnel en glijbanen

Dit speeltoestel is opgebouwd uit meerdere platformen op verschillende niveaus. Een stevige trap brengt je naar het laagste platform waar je direct met de glijbaan weer naar beneden kunt. Ook kun je kiezen om met de winkelspiraal naar boven of beneden te gaan. Vanaf deze vloer ga je linksaf via de schuine vloer met leuning naar het platform met de dichte tunnelglijbaan. Ga je naar rechts dan kruip je via de kruiptunnel naar het platform met de dubbele glijbaan. Dit platform kun je ook beklimmen met de slangentrap. De platformen zijn afgewerkt met speelpanelen met verschillende figuren en spelletjes. Onder de kleurrijke dakjes op de platformen blijf je lekker droog en onder het platform met de tunnelglijbaan is een zitbankje gemaakt.

Voor welke kleurstelling ga jij?

Dit speeltoestel komt uit de “metaal en kunststof” serie van TnT Speeltoestellen waarbij robuust metaal wordt gecombineerd met betaalbaar kunststof. De basis van dit professionele speeltoestel bestaat uit robuuste zwart gepoedercoate palen en een zwarte metalen trap. Zowel de traptreden als de vloeren van de 2 platformen zijn van staalbord met rubber gecoate anti slip afwerking. Je kunt dit speeltoestel ook naar eigen wens aanpassen. Gebruik hiervoor de TnT 3D-ontwerper, een online programma waarin je een speeltoestel op maat kunt ontwerpen. Hier kun je ook de kleurstelling van de speeltoren aanpassen.

TnT speeltoestellen | Cloud
TnT speeltoestellen | Cloud

TnT Speeltoestellen maakt gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.
Voeg dit product toe aan je offerte
Geheel vrijblijvende offerte
Gecertificeerd
10 jaar garantie
18.165
excl. BTW
21.979,65
incl. BTW

Deze offerte aanvraag is geheel vrijblijvend.