Meer informatie

Robuust metalen speeltoestel

Dit speeltoestel bestaat uit twee platformen die aan elkaar geschakeld zijn. Voor de weg naar boven kies je de vaste trap of gebruik je de opgang met de horizontale spijlen. Met een grote stap kom je op de hoger gelegen vloer. Hier heb je de keuze uit de rvs glijbaan of de glijstang voor de gang naar beneden. Deze glijbaan ziet er erg robuust uit. Dit komt door het ontwerp en de gebruikte materialen. Het ontwerp met de trapleuningen en spijlwanden rondom de twee platformen geven kinderen een veilig gevoel. Voor dit metalen speeltoestel zijn duurzame materialen gebruikt die niet kapot te krijgen zijn.

Gebruik de TnT 3D-ontwerper om zelf speeltoestel te tekenen

Alle speeltoestellen in de categorie robuust en metaal zijn gratis naar eigen wens aan te passen in de TnT 3D-ontwerper. Je kunt deze glijbaan bijvoorbeeld uitbreiden met meerdere speelfuncties of andere manieren kiezen om naar boven te klimmen. En naast de staanders en de vloeren, die standaard in zwart uitgevoerd worden, kun je ook zelf de kleuren van je  speeltoestel bepalen.

Projecten waar we dit toestel geplaatst hebben

”De Kerkuil” in Denekamp
TnT speeltoestellen | Cloud
TnT speeltoestellen | Cloud

TnT Speeltoestellen maakt gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.
Voeg dit product toe aan je offerte
Geheel vrijblijvende offerte
Gecertificeerd
10 jaar garantie
6.882
excl. BTW
8.327,22
incl. BTW

Deze offerte aanvraag is geheel vrijblijvend.