Meer informatie

Combinatietoestel met klim- en glijmogelijkheden

Al met al telt dit metalen speeltoestel maar liefst 5 vloeren die allemaal aan elkaar gekoppeld zijn tot een groot platform. Althans zo lijkt het, maar de vloeren bevinden zich op verschillende hoogteniveaus. Dit maakt dit combinatietoestel geschikt voor een grotere leeftijdsgroep. Het laagste platform bereik je via de stevige metalen trap met leuning. Op deze vloer is een korte rvs glijbaan bevestigd. Vanaf dit platform kun je twee kanten op. De ene kant bereik je met een flinke stap omhoog en hiermee kom je op de vloer met de gebogen slangentrap. Onder dit platform zijn twee bankjes gemaakt. De andere kant van het lage platform heeft een schuine vloer die naar het platform met de grote rvs glijbaan gaat. Hier kun je overigen ook met de glijstang naar beneden roetsjen. Aan dit platform is een klimelement in de vorm van een spiraalwikkel bevestigd.

Metaallijn speeltoestel

Het speeltoestel valt onder de metaallijn van TnT. Dit betekent dat robuust metaal is gecombineerd met een rvs glijbaan. Het combinatietoestel is zelf te wijzigen in de TnT 3D-ontwerper, een online tekenprogramma om bestaande speeltoestellen aan te passen of een eigen ontwerp van een professioneel speeltoestel te maken. Ook mag je de kleuren van deze speeltoestellen zelf kiezen. Neem voor meer informatie over de TnT 3D-ontwerper contact met ons op of start hier met je eigen ontwerp!

TnT speeltoestellen | Cloud
TnT speeltoestellen | Cloud

TnT Speeltoestellen maakt gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.
Voeg dit product toe aan je offerte
Geheel vrijblijvende offerte
Gecertificeerd
10 jaar garantie
11.805
excl. BTW
14.284,05
incl. BTW

Deze offerte aanvraag is geheel vrijblijvend.