Klik om een thema te kiezen
Kleur 1
Kleur 2
Kleur 3
Kleur 4
Kleur 5
Kleur 6
Kleur 7

Meer informatie

Duurzame rvs glijbaan voor het leven

Glijden is van alle tijden en voor alle leeftijden. Een glijbaan mag daarom niet ontbreken op een speelplek. En naarmate kinderen ouder worden, moet de glijbaan hoger worden en de weg naar boven ook meer uitdagend. En dat is waar deze rvs glijbaan helemaal aan voldoet. Er is namelijk geen normale trap naar boven. Je zult via het gebogen klimrek moeten of via de speciale slangentrap. Bovendien is het platform van deze glijbaan 150 cm hoog en dus geschikt voor de wat oudere kinderen.

Onderhoudsarme glijbaan

Als je een rvs glijbaan koopt, kies je voor een hoogwaardig metalen glijbaan die niet scheurt, splintert, verkleurt of breekt. Bovendien heeft een glijbaan van rvs vrijwel geen onderhoud nodig. Het is een speeltoestel voor het leven.

Speeltoestel van robuust metaal

Deze rvs glijbaan komt uit de robuust metaal en rvs serie speeltoestellen van TnT. Dit betekent dat je dit speeltoestel nog op allerlei manieren aan kunt passen. Dit doe je in de TnT 3D-ontwerper, een online programma waarin je zelf je speeltoestellen kunt ontwerpen. Je kunt deze rvs glijbaan uitbreiden met verschillende speelelementen en er extra platformen aan toevoegen voor een uitgebreider speeltoestel. Ook kun je zelf de kleurstelling van deze glijbaan bepalen. De staanders en vloeren worden standaard in zwart geleverd en ook de rvs glijbaan is natuurlijk een vast gegeven. Maar wat de opgangen en de spijlenwanden betreft, kies je uit meerdere kleuren. Voor welke kleurstelling ga jij?

Gerelateerde producten

7.856 excl. BTW
3do-543
5.940 excl. BTW
CM-1249
8.618 excl. BTW
CM-1255
6.976 excl. BTW
3do-529
Voeg dit product toe aan je offerte
Geheel vrijblijvende offerte
Gecertificeerd
10 jaar garantie
4.916
excl. BTW
5.948,36
incl. BTW

Deze offerte aanvraag is geheel vrijblijvend.