Klik om een thema te kiezen
Kleur 1
Kleur 2
Kleur 3
Kleur 4
Kleur 5
Kleur 6
Kleur 7

Meer informatie

Metalen speeltoestel met roestvast stalen glijbaan

Een robuuste trap naar boven waar je je goed vast kunt houden, een laag platform van 90 cm omringd door spijlwanden en een duurzame rvs glijbaan met opstaande rand voor een veilige gang naar beneden. Een gecertificeerde glijbaan waar de jongste kinderen ook veilig alleen op kunnen klimmen en naar beneden glijden zonder begeleidende hulp. Dit speeltoestel zal zeker niet misstaan bij de peuterspeelzaal of de kinderopvang maar is ook prima geschikt voor op het schoolplein bij de lagere klassen van de basisschool.

Zelf de kleuren van je speeltoestel kiezen

Deze glijbaan is geheel van metaal en valt in de robuust metaal en rvs lijn van TnT Speeltoestellen. Dit betekent dat je dit speeltoestel naar hartenlust kunt aanpassen en uitbreiden met meerdere speelelementen in de TnT 3D-ontwerper. In dit online programma ontwerp je zelf je eigen unieke speeltoestel. Ook kun je hier de kleuren van het speeltoestel aanpassen. De staanders en vloeren worden standaard in zwart geleverd, de rest van de kleuren bepaal je zelf.

Deze glijbaan mag op gras

Met een valhoogte van 90 cm mag deze glijbaan op natuurlijk gras geplaatst worden (wel afhankelijk van de ondergrond onder het gras). In de categorie glijbanen vind je nog veel meer kunststof en rvs glijbanen, bekijk de verschillende mogelijkheden.

Projecten waar we dit toestel geplaatst hebben

rvs glijbaan bij kinderdagverblijf Abeltje in Nijmegen
Nieuwe glijbaan voor kinderdagverblijf Abeltje in Nijmegen
Gemeente Nieuwkoop

Gerelateerde producten

7.769 excl. BTW
CM-1212
6.501 excl. BTW
CM-1251
4.164 excl. BTW
CM-1104
6.269 excl. BTW
CM-1209
Voeg dit product toe aan je offerte
Geheel vrijblijvende offerte
Gecertificeerd
10 jaar garantie
4.528
excl. BTW
5.478,88
incl. BTW

Deze offerte aanvraag is geheel vrijblijvend.