Klik om een thema te kiezen
Kleur 1
Kleur 2
Kleur 3
Kleur 4
Kleur 5
Kleur 6
Kleur 7

Meer informatie

Uitdagende glijbaan

Welke uitdaging kies jij? De opgang met de spiraal of de opgang met de doppen? Wat je ook kiest, als je eenmaal boven bent, sta je ook zo weer met beide benen op de grond. Want via de hoge kunststof glijbaan ben je binnen 2 tellen weer beneden. Natuurlijk kun je ook alleen brandweerman via de glijstang afglijden.

Gecertificeerd speeltoestel uit metaal en kunststof

Deze veilige gecertificeerde glijbaan komt uit de metaal en kunststof serie en staat op stevige gepoedercoate palen met een platform van staalbord met een rubber gecoate anti slip afwerking. De kunststof glijbaan is maar liefst 180 cm lang. Dat betekent dat wel een speciale valondergrond vereist is. De glijbaan is naar eigen wens aan te passen in de TnT 3D-ontwerper, een online programma om bestaande speeltoestellen aan te passen of je eigen unieke speeltoestel te ontwerpen. Je kunt in dit ontwerpprogramma niet alleen speelfuncties toevoegen of wijzigen maar ook de kleuren van het speeltoestel aanpassen. De 3D-ontwerper is zo gemaakt dat alles wat jij ontwerpt, ook geschikt is voor plaatsing in de openbare ruimte.

Foto's

TnT speeltoestellen | Cloud
TnT speeltoestellen | Cloud

TnT Speeltoestellen maakt gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.
Voeg dit product toe aan je offerte
Geheel vrijblijvende offerte
Gecertificeerd
10 jaar garantie
4.395
excl. BTW
5.317,95
incl. BTW

Deze offerte aanvraag is geheel vrijblijvend.