Klik om een thema te kiezen
Kleur 1
Kleur 2
Kleur 3
Kleur 4
Kleur 5
Kleur 6
Kleur 7

Meer informatie

Metalen klimtoestel met kunststof glijbaan

Dit speeltoestel uit de metaal en kunststof serie heeft twee platformen die met elkaar verbonden zijn door een schuine vloer. Het ene platform heeft een gebogen klimrek om naar boven te klimmen. Glij via de brandweerpaal direct weer naar beneden of loop via de schuine vloer naar het andere platform om via de kunststof glijbaan te roetsjen. Dit platform heeft een trap in de vorm van een slang en een opgang met pionnen. Onder het ene platform vind je twee bankjes om even op uit te rusten. Zet je deze speeltoren in het zand dan heb je direct een leuke zandbak voor de kleintjes.

Speeltoestel met diverse aanbouw mogelijkheden

Bepaal zelf de kleuren van dit professionele speeltoestel, het is in verschillende kleurstellingen te leveren. De valhoogte van het speeltoestel is 150 cm, hiervoor heb je wel een speciale valondergrond nodig. Of pas je liever dit speeltoestel aan in de TnT 3D-ontwerper. Met dit online programma ontwerp je je eigen unieke speeltoestel. Pas de platformen aan, voeg speelelementen toe en kies uit diverse opgangen om naar boven te klimmen. Lees de handleiding en ga snel aan de slag!

TnT speeltoestellen | Cloud
TnT speeltoestellen | Cloud

TnT Speeltoestellen maakt gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.
Voeg dit product toe aan je offerte
Geheel vrijblijvende offerte
Gecertificeerd
10 jaar garantie
6.769
excl. BTW
8.190,49
incl. BTW

Deze offerte aanvraag is geheel vrijblijvend.