Klik om een thema te kiezen
Kleur 1
Kleur 2
Kleur 3
Kleur 4
Kleur 5
Kleur 6
Kleur 7

Meer informatie

Klimtoestel met uitdagende speelelementen

Bekijk dit klimtoestel eerst eens goed voordat je aan de tocht naar boven begint. Want er is geen normale trap dus je zult je moeten redden met de spiraal of de opgang met de doppen. En ga je dan dezelfde weg terug als je eenmaal boven bent of glij je via de brandweerstang weer naar beneden? Of durf je je behendigheid en kracht nog verder te testen door al hangend aan de wielladder de overtocht naar het andere platform te nemen?

Combinatietoestel met twee platformen

Dit klimtoestel uit de metaal en kunststof serie bestaat uit twee platformen van 150 cm hoog die met elkaar verbonden zijn door een wielladder. Door de hoogte van de vloeren en de klimmogelijkheden om boven te komen, is dit speeltoestel vooral geschikt voor de oudere kinderen. Het speeltoestel past dan ook prima op een schoolplein bij de bovenbouw groepen.

Zelf kleurstelling van professioneel speeltoestel kiezen

De staanders en de vloeren van dit klimtoestel worden standaard in zwart geleverd. Voor de overige speelelementen kun je kiezen uit verschillende kleuren die je onbeperkt met elkaar kunt combineren. Op deze manier bepaal je de kleurstelling van je speeltoestel helemaal zelf. Ook kun je dit klimtoestel naar eigen wens indelen. In de TnT 3D-ontwerper, een gratis online programma kun je dit klimtoestel aanpassen door speelelementen als een glijbaan toe te voegen of voor andere opgangen naar de platformen te kiezen. Ook kun je in dit programma een eigen speeltoestel ontwerpen. Omdat het ontwerp-programma rekening houdt met jouw wensen, budget en de wetgeving, ontwerp je altijd een speeltoestel dat geschikt is voor plaatsing in de openbare ruimte.

Foto's

Projecten waar we dit toestel geplaatst hebben

CVV Sparta Enschede
OBS Park Stokhorst in Enschede
TnT speeltoestellen | Cloud
TnT speeltoestellen | Cloud

TnT Speeltoestellen maakt gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.
Voeg dit product toe aan je offerte
Geheel vrijblijvende offerte
Gecertificeerd
10 jaar garantie
5.799
excl. BTW
7.016,79
incl. BTW

Deze offerte aanvraag is geheel vrijblijvend.