TnT's advies
Klik om een thema te kiezen
Kleur 1
Kleur 2
Kleur 3
Kleur 4
Kleur 5
Kleur 6
Kleur 7

Meer informatie

De betekenis van kleur

Kleur is heel belangrijk in een mensenleven. Bijna iedere kleur heeft zijn speciale betekenis. In dit combinatietoestel zijn vele kleuren gemixt en gematcht. Door zelf de kleuren van je speeltoestel te bepalen, kun je deze afstemmen op de gebruikers, de omgeving of de huisstijlkleuren van je school bijvoorbeeld. En het hoeft uiteraard niet zo kleurrijk als dit speeltoestel, je kunt ook kiezen uit een of twee kleuren, net wat je wilt.

Combinatietoestel met lage platformen

Dit combinatietoestel bestaat uit twee platformen van 120 cm hoog. De plateaus zijn met elkaar verbonden door een ringladder. Je moet dus enige behendigheid aan de dag leggen om van de ene naar de andere kant te komen. Het ene plateau bereik je via de doppenopgang of slangenopgang. Het andere plateau heeft een gebogen klimrek als opgang. Aan beide platformen is een brandweerstang bevestigt om weer naar beneden te glijden. Alle speeltoestellen in de metaal- en kunststofserie zijn zowel in kleur als in uitvoering aan te passen in de TnT 3D-ontwerper. In dit ontwerpprogramma kun je opgangen naar de platformen wijzigen en het speeltoestel naar eigen wens uitbreiden en samenstellen. Probeer het zelf!

Projecten waar we dit toestel geplaatst hebben

Basisschool de Telgenkamp in Hengelo
TnT speeltoestellen | Cloud
TnT speeltoestellen | Cloud

TnT Speeltoestellen maakt gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.
Voeg dit product toe aan je offerte
Geheel vrijblijvende offerte
Gecertificeerd
10 jaar garantie
5.422
excl. BTW
6.560,62
incl. BTW

Deze offerte aanvraag is geheel vrijblijvend.