Nieuw speeltoestel voor Bernadet’s kinderopvang Terwispel

Wat begon als kleinschalige gastouderopvang is Bernadet’s Kinderopvang in Terwispel inmiddels uitgegroeid naar een kinderopvang met meerdere locaties. Eén van deze locaties is de BSO-locatie Us Doarpshûs, gevestigd in het dorpshuis van Terwispel. Dit dorpshuis ligt in de nabije omgeving van sportvelden en een bosrand. Want spelen en bewegen in de natuur staat bij Bernadet’s Kinderopvang hoog in het vaandel. Naast de natuurlijke speelmaterialen die de kinderen in de omgeving vinden, hebben we, via onze partner Luduq, ook een kleurrijk speeltoestel voor de kinderen mogen plaatsen. Op 13 juni 2023 is het speeltoestel officieel in gebruik genomen door de kinderen. En dat ze hier heerlijk op kunnen spelen, bewijzen de foto’s van de website van Bernadet’s kinderopvang wel.

Kleurrijk speeltoestel van metaal en kunststof

Gekozen is voor een speeltoestel uit de metaal en kunststof lijn van TnT Speeltoestellen. Het combinatietoestel bestaat uit twee lage platformen van 120 cm hoogte. Deze twee vloeren zijn met elkaar verbonden door een ringladder. Je kunt hiermee van het ene platform naar het andere zwaaien. Aan de ene vloer zijn een opgang met doppen gemaakt en een slangenladder. Het ander platform heeft een u-vormige ladder. In plaats van een normale glijbaan is aan ieder platform een glijstang bevestigd. Het speeltoestel is in het zand geplaatst dichtbij de ingang van de sportvelden en steekt door zijn veelheid aan kleuren mooi af tegen het lichte zand.

Zelf je speeltoestel samenstellen in TnT 3D-ontwerper

Alle speeltoestellen in de metaal- en kunststoflijn zijn zowel qua vormgeving als qua kleuren zelf aan te passen in de TnT 3D-ontwerper. In dit ontwerpprogramma kun je verschillende speelelementen kiezen voor de platformen en het speeltoestel naar eigen wens uitbreiden. Ook de kleuren van de speelelementen zijn naar eigen inzicht te wijzigen. Op deze manier ontwerp je je eigen professionele speeltoestel op maat voor je kinderdagverblijf of schoolplein. Probeer het zelf of vraag ons om advies.