Meer informatie

Glijbaan plus

Wat het meest opvalt aan dit speeltoestel is de grote kunststof glijbaan. Maar het is niet een gewone glijbaan waar je met de trap naar boven klimt en weer naar beneden glijdt. Want de trap ontbreekt zodat je via een andere weg naar boven moet klimmen. Dat kan aan de ene kant via de doppenopgang en aan de andere kant via het verticale klimrek. Dat wordt dus even klimmen geblazen voordat je boven bent.

Combinatietoestel uit de metaal en kunststof-serie

Dit combinatietoestel komt uit de metaal- en kunststof serie van TnT Speeltoestellen waarbij robuust metaal wordt gecombineerd met betaalbaar kunststof. Maar dat is nog niet alles want je kunt de kleuren van deze speeltoestellen namelijk zelf bepalen. Op de zwarte staanders na, kun je kiezen uit maar liefst 12 verschillende kleuren. En wil je dit speeltoestel van andere opgangen voorzien door bijvoorbeeld toch een trap toe te voegen dan is dit ook mogelijk. Met de TnT 3D-ontwerper kun je helemaal zelf bepalen hoe je professionele speeltoestel eruit komt te zien. Mix and match met verschillende kleuren, opgangen en breid je je speeltoestel uit naar eigen wens. En het is helemaal gratis dus probeer deze ontwerptool direct.

TnT speeltoestellen | Cloud
TnT speeltoestellen | Cloud

TnT Speeltoestellen maakt gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.